Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Suport ax cardanic Komatsu 423-20-1513

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu
Cod produs
YM829GNC-SC
Out Of stock
Descriere
Acest suport ax cardanic Komatsu 423-20-1513 este un produs de cea mai buna calitate. Din acest motiv il avem permanent pe rafturi. Este o piesa rezistenta construita din oteluri speciale. Acesta asigura stabilitatea si alinierea corecta a axului cardanic, ceea ce contribuie la functionarea eficienta a transmisiei si la reducerea vibratiilor si a zgomotului. Daca vrei mai multe detalii precum si o identificare corecta, colegii nostri iti vor oferi cele mai bune recomandari. Impreuna cu piesa de schimb.

Nu stii de ce anume suport ax cardanic ai nevoie astfel incat sa fie compatibil cu utilajul tau Komatsu? Ploaie de vara - da-ne de veste si vei gasi raspunsul cel bun. Consultantii nostri iti vor asigura suportul ca sa faci cele mai bune alegeri. Piesele pe care le comercializam sunt atent selectionate, iar recomandarile noastre, care vin la pachet, te vo scuti de multe situatii care iti pot iesi de sub control. Da-ne un telefon si ai sa vezi ce simplu este.

Suport ax cardanic Komatsu 423-20-1513 este produsul “the special one”!
Suportul axului cardanic Komatsu, cunoscut si sub denumirea de cardan central sau suport de cardan, este o componenta utilizata in transmisia puterii pe vehiculele comerciale si pe echipamentele de constructii Komatsu. Acesta are rolul de a sustine si de a mentine in pozitie axul cardanic, care transfera cuplul si miscarea intre diferitele componente ale transmisiei.

Consultanta ca in Franta!
Daca nu stii si stii ca nu stii, e primul pas spre a reusi. Cum? Atentie la noi! Identificam corect nevoia utilajului tau si lucram laser mode. Daca vrei sa ne ajuti, nu trebuie decat sa ne dai cateva informatii despre ce crezi ca se intampla. Daca nu vrei, e la fel de ok. Colegii nostri consultanti duc palma la frunte si intra in telepatie cu utilajul tau Komatsu. Le spune asta tot. Tu nici acum nu stii, dar incepi sa afli. Cu noi drumul duce spre succes.

Garantie
Cumpara relaxat acest suport ax cardanic Komatsu 423-20-1513 de la noi. In plus, nu ai cum sa gresesti daca pui un specialist sa-l monteze. Si, chiar si asa, detine o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Primesti certificatul la livrarea coletului, alaturi de factura.

Livrare
Depozitul nostru este usor de localizat, chiar si legat la ochi. Mai exact, se afla in comuna Jilava, localitatea in care se relaxeaza traficul din orasul Bucuresti. Poti veni pana aici in cazul in care doresti sa iti ridici piesele dorite, direct de la noi. Daca, insa, preferi o expeditie cu curierul, atunci acestea vor ajunge la tine in decurs in 24 de ore. Plata o vei face ramburs. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Acuma, ca ne-am ales cu suport ax cardan, ce facem mai departe cu el… Adica, vrei ca utilajul sa functioneze ceas? Raspunsul se gaseste ascuns in intrebare. E chiar transparent. Iti recomandam asadar ca montajul sa fie efectuat de un profesionist. Daca nu cunosti, cunoastem noi. Contacteaza-ne si il teleportam direct la tine in atelier. Engage!

Specificatii tehnice:

• Diametru interior 65mm
• Diametru exterior 81mm
• Diametru gauri prindere = 20mm
• Distanta intre gauri = 152mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura