Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering palier pentru motor Kubota D1402

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kubota D1402
Cod produs
82YSZ97B-IA
Out Of stock
Descriere
Exista niste piese esentiale in functionarea unui motor si constructia acestuia, fara de care aproape ca nu am putea vorbi astazi de locomotie in trafic. Este vorba despre simeringuri, niste piese aparent banale din cauciuc, dar care au contribuit enorm la siguranta functionarii motoarelor din ziua de astazi. Pentru utilajul tau aven un simering palier motor Kubota D1402 special conceput sa protejeze motorul! Este foarte eficient si are si un pret avantajos in cadrul ofertei noastre!

De multe ori, tindem sa luam ca un dat, ca pe ceva normal un motor de utilaj, masina sau vehicul in general. In fond, acestea au devenit astazi atat de banale, incat rareori le mai dam importanta sau analizam din ce sunt concepute. Cu toate acestea, alegerea unui simering poate sa creeze probleme. Noi te ajutam daca ne suni! Sa stii ca acest suport tehnic iti este oferit gratuit!

Simering palier motor Kubota D1402 - rezistent la uzura!
Simeringul palier este o piesa vitala pentru ca, in lipsa acestuia, pierderile de ulei ale motorului ar fi foarte mari. Pe termen lung, problemele sunt mult mai grave, asa ca ideal este ca simeringurile uzate sa fie schimbate la timp, astfel incat proprietarii de echipamente sa nu fie nevoiti sa scoata din buzunar sume mult mai mari pe viitor. De aceea, iti recomandam ca, in clipa in care constati scurgeri de lichid la nivelul motorului unde este amplasat simeringul palier sa te deplasezi cat mai curand la un service specializat.

Serviciul de consultanta la un click distanta!
Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Garantie
Acest simering palier pentru motor Kubota D1402 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie pentru defecte de fabricatie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Acest simering palier motor Kubota D1402 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

85x102x13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura