Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering palier Kubota 19202-04460

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
V7MKJAUN-IA
Out Of stock
Descriere
Daca vezi ca motorul are pierderi de ulei, schimba rapid simeringul. Preturile simeringurilor din ofertele noastre sunt mici in raport cu pagubele produse daca vei circula cu ele uzate. Iti recomandam un simering palier Kubota 19202-04460 foarte bun, de calitate superioara! Se remarca printr-o rezistenta fantastica. In componenta are un material deosebit de rezistent! Comanda-l chiar acum si rezolva problemele tehnice care-ti pun bete in roate!

O afacere bine pusa la punct va aduce beneficii tuturor, nu numai tie! Alege sa mergi tot inainte! Nu te lasa doborat de esecuri si nici nu te culca vreodata pe o ureche. Consultanta tehnica gratuita, service mobil, iar cel mai interesant este serviciul personalizat de mentenanta. Incearca-le cu incredere pe toate! Suntem langa tine si iti oferim posibilitatea sa devii cel mai bun! Apeleaza-ne chiar acum si stai de vorba cu un consilier tehnic!

Simering palier Kubota 19202-04460 - pentru un motor ingrijit perfect!
Principalul rol al simeringului palier este acela de a etansa uleiul ce necesita izolare perfecta fata de mediul exterior. Practic, simeringul impiedica scurgerile de ulei. Pentru a evita situatii neplacute, proprietarii de utilaje trebuie sa stie ce se poate intampla atunci cand acesta se defecteaza. Mecanicii sustin faptul ca atunci cand simeringul nu mai functioneaza in parametri, utilajele pot pierde lichid din motor si este nevoie de o inlocuire de urgenta a elementului.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!
Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Garantie
Garantia in ceea ce priveste acest simering palier Kubota 19202-04460 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga acest simering palier Kubota 19202-04460 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa ridici coletul.

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

85x102x13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura