Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering palier Kubota 1643304460

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
QZG2BTKX-IA
Out Of stock
Descriere
Daca zona din jurul unui simering este umeda, ai gasit vinovatul pentru pierderile de ulei si tot ce trebuie sa faci este sa il inlocuiesti cat mai repede. Opteaza pentru un simering palier Kubota 1643304460 din oferta noastra! Pretul unui simering este mic in raport cu pagubele ce se pot produce daca acesta cedeaza, iar lichidul se pierde in timp ce utilajele sunt folosite in continuare. Alege acest produs cu cea mai mare incredere, este foarte rezistent!

Nu putem unii fara altii si nici treburile nu ne prea ies cum ne dorim atunci cand nu apelam la ajutorul celor din jur. La mentenanta utilajelor grele suntem extraordinari de buni. Te putem ajuta in acest aspect si suntem convinsi ca afacerea ta va evolua si mai frumos! La noi ai cele mai bune servicii ce se pliaza pe nevoile echipamentelor tale. Piesele de calitate si preturile bune sunt avantaje clare, dar si multe servicii de top avem!

Simering palier Kubota 1643304460 - cea mai buna oferta!
In majoritatea cazurilor, defectarea unui simering palier provoaca pierderi de lichid din motor. Asadar, inlocuirea sa este necesara pentru preventia pierderii complete a fluidului si deteriorarea motorului odata cu trecerea timpului. In cazul defectarii simeringului palier de la motor, specialistii recomanda monitorizarea pierderii de ulei si verificarea la un service autorizat. In caz contrar, poti avea probleme mai grave care vor necesita si costuri mult mai mari.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!
Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Garantie
Acest simering palier Kubota 1643304460 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest simering palier Kubota 1643304460 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

85x102x13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura