Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering palier Kubota 1G911-04460

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
X3HT85KW-IA
Out Of stock
Descriere
Cand simeringul cedeaza, el nu va mai etansa corect, ceea ce duce implicit la pierderi de ulei. In acest caz avem o singura solutie, cea de a schimba simeringul uzat cu unul nou, pana cand nu pierdem tot uleiul si producem mai multe stricaciuni. Preintampini situatii dezastroase pentru motorul tau daca alegi acest simering palier Kubota 1G911-04460 foarte bun! Fiind realizat din material de calitate si foarte rezistent, vei proteja eficient motorul utilajului! Comanda-l acum pentru ca il avem la pret foarte mic!

Daca doresti informatii suplimentare, colegii nostri de la tehnic fac cinste cu sfaturi extrem de utile! Foloseste detaliile oferite ei pentru a alege, a monta, a folosi, a intretine si a inlocui corect fiecare simering pe care-l achizitionezi. Nu e nevoie sa le platesti consultanta! Obtii aici informatii precise despre piese si utilaje, despre mentenanta sau montaj. Este esential sa primesti ajutor si sfaturi doar din partea persoanelor avizate.

Simering palier Kubota 1G911-04460 - utilajul va functiona corespunzator!
Simeringul palier este o piesa vitala pentru ca, in lipsa acestuia, pierderile de ulei ale motorului ar fi foarte mari. Pe termen lung, problemele sunt mult mai grave, asa ca ideal este ca simeringurile uzate sa fie schimbate la timp, astfel incat proprietarii de echipamente sa nu fie nevoiti sa scoata din buzunar sume mult mai mari pe viitor. De aceea, iti recomandam ca, in clipa in care constati scurgeri de lichid la nivelul motorului unde este amplasat simeringul palier sa te deplasezi cat mai curand la un service specializat.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!
Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Garantie
Acest simering palier Kubota 1G911-04460 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca sunt defecte de fabricatie. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre acest simering palier Kubota 1G911-04460 pe care il doresti!

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

85x102x13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura