Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering palier Kubota 16433-04460

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
AZJI23QY-IA
Out Of stock
Descriere
In cele mai multe cazuri, atunci cand un simering se strica va duce la pierderi importante de lichid. Acest lucru nu-i un lucru bun! Alege sa inlocuiesti elementul uzat cu acest simering palier Kubota 16433-04460 de calitate superioara! In caz contrar, te poti confrunta cu probleme serioase, ale caror solutii te vor costa mult mai mult decat simpla inlocuire a acestei garnituri atat de importante! Simeringul este la un pret foarte bun si il poti comanda chiar acum!

Lumea ar fi mult mai saraca daca tu nu ti-ai desfasura activitatea cum trebuie! Esti o veriga din lantul economic si bunastarea altora depinde de tine si de bunastarea ta. Suntem inter-dependenti, co-dependenti si tot asa. Cand fiecare isi face treaba cum trebuie, toti traiesc un pic mai bine! Vino la ACN Piese Utilaje si vom elabora un plan de mentenanta al echipamentului tau. Nu vei mai duce lipsa nici de piese, nici de reparatii facute exact cand trebuie!

Simering palier Kubota 16433-04460 - momentul oportun sa-l achizitionezi!
Simeringul este o garnitura de etansare care se instaleaza cu scopul de a preveni scurgerea uleiului. Atunci cand un simering se defecteaza, poate avea loc pierderea de ulei din motor pe care acesta are rolul de a il etansa, motiv pentru care schimbarea lui este inevitabila. Daca observi pierderea de lichid, mergi cat mai repede la un service autorizat. In caz contrar, daca simeringul nu este inlocuit la timp, uleiul pierdut poate „ajuta” intr-un timp foarte scurt la distrugerea motorului.

Serviciul de consultanta la un click distanta!
Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Garantie
Acest simering palier Kubota 16433-04460 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar acest simering palier Kubota 16433-04460 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

85x102x13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura