Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Portsatelit punte spate incarcator telescopic JCB TM-W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
SYG9B0DK-SC
Out Of stock
Descriere
Bine ai venit in lumea antreprenorilor optimisti! Daca esti unul dintre ei, stii deja ca este important sa te concentrezi asupra calitatilor si nu asupra defectelor. De aceea, suntem fericiti sa-ti anuntam ca avem ceva special pentru tine: un portsatelit punte spate JCB TM-W care este atat de bine construit incat nu poti gasi nici macar un defect! Da, ai auzit bine! Acest produs este atat de bine conceput, incat este imposibil sa-i gasesti vreun cusur. Asadar, nu mai sta pe ganduri si alege-l pentru utilajul tau; vei vedea ca nu vei regreta!

Daca ai mari planuri de productie sau de prelucrare, este important sa intelegi ca nu doar cantitatea conteaza, ci si calitatea. Pentru a atinge obiectivele propuse, trebuie sa faci investitii inteligente in piese de schimb de inalta calitate. Noi stim cat de important este sa ai incredere in echipamentele si utilajele tale, motiv pentru care iti recomandam cu tarie acest portsatelit de exceptie. Daca vrei sa fii sigur ca investitia ta va aduce beneficii pe termen lung, alege aceasta componenta fara nicio ezitare!

Portsatelit punte spate JCB TM-W gata sa aduca utilajului plusul de care ai nevoie
Portsatelitul butuc spate JCB este proiectat pentru a transmite puterea de la motor la rotile din spate ale utilajului, permitand acestuia sa se deplaseze inainte sau inapoi, sau sa efectueze alte functii specifice. In timpul functionarii, butucul central si portsatelitul se rotesc, iar satelitii se deplaseaza in jurul butucului, determinand rotatia rotilor de la capatul opus al portsatelitului.

Cere un lucru si ti se va da! Gratuit!
Daca esti pregatit sa comanzi piese de schimb, ai doua variante la indemana: poti comanda direct pe site-ul nostru sau sunand la numerele de telefon afisate. Dar, daca ai nevoie de mai multe informatii despre produsele noastre, consultanti nostri tehnici sunt mereu pregatiti sa te ajute. Empatici si prompti, acestia vor raspunde tuturor intrebarilor tale si te vor ajuta sa identifici corect problema tehnica a utilajului tau. Indiferent de nevoile tale, suntem aici sa te ajutam. Consultanta este gratuita si ne dorim sa fii pe deplin multumit de achizitia ta.

Garantie
Fiecare produs ACN Piese Utilaje este conceput si testat cu grija, pentru a asigura o performanta deosebita chiar si in cele mai dificile conditii de exploatare. Cu toate acestea, stim cat de importanta este increderea ta in achizitia facuta. De aceea, alaturi de acest portsatelit punte spate pentru incarcator telescopic JCB TM-W iti oferim un certificat de garantie care acopera orice defectiune din fabrica pentru o perioada de 6 luni. Asadar, poti fi sigur ca faci o alegere excelenta si ca investitia ta este protejata.

Livrare
Aceasta piesa trebuie sa ajunga la tine cu viteza luminii, iar noi suntem gata sa o facem posibil! Este teorema pe care noi urmeaza sa o demonstram cu fiecare comanda plasata. Impachetam cu grija si o punem la drum, astfel incat sa ajunga la tine in cel mai scurt timp posibil. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii si lasa-ne sa ne ocupam de restul! Afli mai multe utilizand datele din contact.

Montaj
Nu trebuie sa fii un expert pentru a-ti da seama ca un utilaj de calitate are nevoie de piese de schimb de aceeasi calitate dar si de un mecanic priceput pentru a le instala. Daca te-ai asigurat deja de piesa potrivita, dar lipseste un mecanic de incredere, noi suntem aici sa te ajutam. Iti punem la dispozitie datele de contact ale unor profesionisti din intreaga tara.

Specificatii tehnice:

• 3 axe, la distanta de 125 mm una de alta
• Diametru - 40mm
• Inaltime - 40mm
• 5 gauri de prindere, diametru 18mm
• Inaltime totala - 122 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura