Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Portsatelit punte fata pentru incarcator telescopic JCB TM-W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
NV8RQP0B-SC
Out Of stock
Descriere
Pentru a-i vindeca bolile, utilajul tau are nevoie de o reteta magica: piese de inalta calitate! Nu mai fi tentat sa incerci toate leacurile din lumea asta, cand ai la dispozitie o solutie atat de simpla si eficienta. Acest portsatelit punte fata JCB TM-W este unul dintre remediile noastre puternice, capabil sa-i ofere utilajului tau un tratament pe masura. Alegeti calitatea si fi sigur ca vei avea un partener de incredere, mereu pregatit sa munceasca fara probleme. Cu noi, ai garantate multe zile fara dureri de cap si fara vizite la mecanic!

Intr-o afacere, ca si intr-o o melodie buna, trebuie sa ai un ton perfect pentru a obtine armonie si succes in clasamente. Pentru a ajunge la un astfel de nivel, fiabilitatea este cuvantul cheie. Investitia in piese de schimb cu durabilitate ridicata este un pas important in acest sens. Si noi stim ca ai nevoie de o piesa care sa aiba un ton perfect, asa ca iti recomandam cu incredere acest portsatelit. Cu el, afacerea ta va fi la un pas de a-si interpreta perfect partitura si de a atinge succesul asteptat!

Portsatelit punte fata JCB TM-W gata sa aduca utilajului plusul de care ai nevoie
Portsatelitul este o componenta critica a sistemului de planetare din puntea fata a utilajelor JCB dar si a altor marci, care joaca un rol important in transferul puterii de la motor la rotile din fata ale masinii. Este fabricat din materiale de inalta calitate si este supus unui proces riguros de testare si verificare a calitatii pentru a se asigura ca este capabil sa functioneze in conditii de incarcare mare si presiune. Verificarea regulata a starii sale si urmarea recomandarilor producatorului pentru intretinere si inlocuire sunt esentiale pentru a se asigura o functionare optima a masinii.

Cere un lucru si ti se va da! Gratuit!
Daca esti pregatit sa comanzi piese de schimb, ai doua variante la indemana: poti comanda direct pe site-ul nostru sau sunand la numerele de telefon afisate. Dar, daca ai nevoie de mai multe informatii despre produsele noastre, consultanti nostri tehnici sunt mereu pregatiti sa te ajute. Empatici si prompti, acestia vor raspunde tuturor intrebarilor tale si te vor ajuta sa identifici corect problema tehnica a utilajului tau. Indiferent de nevoile tale, suntem aici sa te ajutam. Consultanta este gratuita si ne dorim sa fii pe deplin multumit de achizitia ta.

Garantie
Fiecare produs ACN Piese Utilaje este conceput si testat cu grija, pentru a asigura o performanta deosebita chiar si in cele mai dificile conditii de exploatare. Cu toate acestea, stim cat de importanta este increderea ta in achizitia facuta. De aceea, alaturi de acest portsatelit punte fata pentru incarcator telescopic JCB TM-W iti oferim un certificat de garantie care acopera orice defectiune din fabrica pentru o perioada de 6 luni. Asadar, poti fi sigur ca faci o alegere excelenta si ca investitia ta este protejata.

Livrare
Aceasta piesa trebuie sa ajunga la tine cu viteza luminii, iar noi suntem gata sa o facem posibil! Este teorema pe care noi urmeaza sa o demonstram cu fiecare comanda plasata. Impachetam cu grija si o punem la drum, astfel incat sa ajunga la tine in cel mai scurt timp posibil. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii si lasa-ne sa ne ocupam de restul! Afli mai multe utilizand datele din contact.

Montaj
Nu trebuie sa fii un expert pentru a-ti da seama ca un utilaj de calitate are nevoie de piese de schimb de aceeasi calitate dar si de un mecanic priceput pentru a le instala. Daca te-ai asigurat deja de piesa potrivita, dar lipseste un mecanic de incredere, noi suntem aici sa te ajutam. Iti punem la dispozitie datele de contact ale unor profesionisti din intreaga tara.

Specificatii tehnice:

• 3 axe, la distanta de 125 mm una de alta
• Diametru - 40mm
• Inaltime - 40mm
• 5 gauri de prindere, diametru 18mm
• Inaltime totala - 122 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura