Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Portsatelit punte fata pentru incarcator telescopic JCB 512

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
KO7H1UR5-SC
Out Of stock
Descriere
Acest portsatelit punte fata JCB 512 de la noi asigura o rulare sigura si silentioasa utilajului tau. Asa ceva este posibil pentru ca ne aprovizionam intotdeauna cu produse de cea mai buna calitate, pentru ca ne place calitatea si pentru ca ne place sa vedem clientii multumiti, concentrati pe obiective si nu pe repetate reparatii. Vrem sa-ti oferim pe langa paleta extrem de larga de componente si parti si siguranta ca, alegandu-ne pe noi, ai facut cea mai buna investitie. In bani, in timp si in calitate. Faptul ca ai apelat la noi ne incredinteaza ca suntem pe drumul cel bun. Produsul este compatibil si cu modelul JCB 512.56.

Ai experimentat vreodata un moment atat de incarcat de emotie, incat ai uitat de lumea din jur? Imagina-te la o nunta calauzind, ca nas mare, perechea de miri spre altar. Dincolo de sentimentele ce te invaluie, ai grija de cei doi. Tocmai cand te umfli in pene, ti se raporteaza o urgenta legata de utilajul tau care lucreaza si in weekend: un portsatelit a cedat si trebuie inlocuit. Angajatul tau este confuz si nu stie ce sa faca sau de unde sa ia piesa necesara. "Stai linistit, eu ma ocup de asta", ii spui, "luni avem piesa". Apoi trimiti un sms la partenerii tai de incredere. Luni treaba e rezolvata. Acum, back to the wedding. E timpul pentru dansul miresei, iar mirele e cam impiedicat.

Portsatelit punte fata JCB 512 cel mai tare din parcare
Portsatelitul este o componenta importanta a sistemului de planetare din puntea fata a vehiculelor, inclusiv a masinilor JCB. Acesta este responsabil pentru transferul puterii de la motor la rotile din fata ale masinii, permitandu-i sa se deplaseze intr-o varietate de medii si pe terenuri diverse. Portsatelitul este situat in interiorul puntii fata si se compune dintr-un ansamblu de roti de planeta conectate printr-un set de angrenaje la un ax central.

Treaba-i buna si nu dureaza
Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Daca te intrebi in ce consta, iata si raspunsul: 1. Raspundem imediat la apel si cautam impreuna solutia. 2. Identificam problema. 3. Prin dialog ajungem la produsul care iti este necesar. 4. Il cautam pe cel compatibil. 5. Daca doresti, construim un mic plan de intretinere&reparatii ca sa nu mai patesti astfel de incidente. 6. Iti trimitem un mecanic. Te-am convins? PS: te mai asteptam pe la noi!

Garantie
Acest portsatelit punte fata pentru pentru incarcator telescopic JCB 512 va sosi la tine fara stress. De ce? Pentru ca este insotit de un certificat de garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie. Desi foarte rar, se mai intampla. Tu pastreaza certificatul caci nu cere de mancare, apoi monteaza piesa si pune-o fara griji la treaba. Esti acoperit!

Livrare
Cand apare necesitatea unei reparatii stim ca lupta principala este aceea cu timpul. Te sprijinim cu armele noastre: expeditia cu curierul rapid si plata la livrare, sau ridicare direct de la sediu daca esti prin apropiere. Utilajul tau nu va astepta prea mult. Adica aproape deloc.  Curand isi va relua lucrul ca si cum n-ar fi fost o pauza.  Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Restul vine de la sine.

Montaj
Cel mai safety este sa apelezi doar la mecanici cu experienta. Inlocuirea corecta a unui portsatelit mareste perioada de functionare a utilajului si il ajuta sa lucreze la indicatorii proiectati. Daca nu stii incotro sa te indrepti sau nu cunosti niciun mecanic bun, ia legatura cu consultantii nostri - au agenda plina cu contacte bune.

Specificatii tehnice:

• 3 axe, la distanta de 125 mm una de alta
• Diametru - 40mm
• Inaltime - 40mm
• 5 gauri de prindere, diametru 18mm
• Inaltime totala - 122 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura