Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Portsatelit punte spate pentru incarcator telescopic JCB 525

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
P9MBSXGN-SC
Out Of stock
Descriere
Acest portsatelit punte spate JCB 525 reprezinta o alegere excelenta pentru reparatia sistemului de transmisie al utilajului tau. Si stim ce spunem.  Este un produs conceput inteligent din oteluri de cea mai buna calitate si care permite o functionarea ireprosabila. Este un produs perfect pentru utilajul tau. Fiind un articol din categoria celor destinate transmisiei, cea care presupune acuratete si rezistenta, alege intotdeauna un produs premium. Alege si cumpara de la noi. Iti garantam ca vei fi multumit. Produsul este compatibil si cu modelele: JCB 525-58 si JCB 525-67.

Asa, privind in timp ce spargi seminte, activitatea noastra din depozit poate parea una rutinata. Ce sa vezi: tot felul de parti si componente, un du-te vino continuu, mirosuri tehnice caracteristice.  Coborand insa in mijlocul actiunii, s-ar putea sa te te ineci cu floarea soarelui. Activitatea unui depozit de piese de schimb este dinamica si plina de neprevazut. Sunt atatea utilaje in functiune, atatea piese care lucreaza impreuna si atatea situatii in care acestea cedeaza, atatia nervi, atata stress. Iar noi trebuie sa facem ordine in aceasta nebunie.  Si o facem la mare arta. Suntem pregatiti pentru orice.

Portsatelit punte spate JCB 525 un adaos de bine
Portsatelitul este o piesa mecanica utilizata in transmisii si monteaza in puntea spate a utilajului. Acesta este alcatuit dintr-un corp circular si o serie de brate (numite si "sateliti") care se conecteaza la un ax central. Portsatelitul se utilizeaza in cutiile de viteze automate, acolo unde are rolul de a transmite puterea motorului la rotile care propulseaza vehiculul.

Ce putem face pentru tine? Iata
Specialistii nostri iti ofera la orice solicitare fructele competentei lor. Cunostintele lor sunt vaste si le impart in mod gratuit. Preturile produselor noastre sunt atractive. In ce priveste consultanta, noi iti oferim:
• Identificare corecta a problemei;
• Orientare catre nevoile tale legate de calitate, pret si viteza de executie;
• Solutii personalizate
• Recomandari verificate pentru montaj, utilizare si intretinere a portsatelitului.

Garantie
Acest portsatelit punte punte spate pentru incarcator telescopic JCB 525 se elibereaza din magazie impreuna cu factura fiscala si cu un certificat de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi protejat importiva problemelor legate de defecte datorate producatorului. Situatiile sunt foarte rare, dar suntem pregatiti chiar si pentru ele.

Livrare
Livram oriunde in tara, oriunde este locat utilajul defect. Comanda se face simplu: telefonic sau scriindu-ne pe e-mail sau pe whatsapp. Produsul solicitat va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca situatia este una de urgenta, exista si posibilitatea de a ne vizita la sediul nostru de pe langa Bucuresti, pentru a ridica piesa de schimb personal. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Abia asteptam sa te cunoastem!

Montaj
Montajul poate fi, fie o simpla operatie cu final fericit, fie un esec dezamagitor. Te sfatuim sa eviti improvizatiile, mai ales la acest articol, care solicita o manopera complexa, profesionista. Urmeaza, asadar, drumul cel mai scurt, adica cel pe care il cunosti - lasa un mecanic adevarat sa se ocupe. Daca nu cunosti unul, trimitem noi.

Specificatii tehnice:

• 3 axe, la distanta de 125 mm una de alta
• Diametru - 40mm
• Inaltime - 40mm
• 5 gauri de prindere, diametru 18mm
• Inaltime totala - 122 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura