Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Portsatelit punte spate pentru stivuitor JCB 926

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
UTFZY7OI-SC
Out Of stock
Descriere
Din nevoia de a face fata provocarilor industriei, ai ales sa investesti in calitatea echipamentelor. Iar alegerea ta nu putea fi mai inspirata! Acest portsatelit punte spate stivuitor JCB 926 reprezinta acel detaliu crucial care va face diferenta in functionarea optima a sistemului de transmisie finala. Fiecare componenta a acestei piese de schimb este creata cu atentie si precizie, garantand astfel o durabilitate de neegalat. Materialul tratat si prelucrarea impecabila sunt dovezi ale calitatii si rezistentei acestui produs original. Produsele noastre ajung rapid la tine, oriunde te-ai afla, astfel incat sa beneficiezi de performanta maxima si de economii semnificative. Acest produs este compatibil si pentru modele: JCB 926-2 si 926-4.

Intr-o lume in care eficienta este cheia succesului, depozitul nostru reprezinta o galaxie de posibilitati pentru cei care doresc sa-si optimizeze munca. Suntem mandri sa fim gazda celor mai performante si inovative piese de schimb pentru utilaje, astfel incat fiecare client care ne trece pragul sa poata beneficia de cele mai bune optiuni pentru echipamentul sau. Universul tehnic pe care l-am construit cu grija si dedicare este rodul anilor de experienta si munca depusa pentru a ne mentine la varful pietei. Acest univers al nostru este acum la dispozitia ta, gata sa te ajute sa depasesti orice impas.

Portsatelit punte spate stivuitor JCB 926 doar un semn si s-a rezolvat
Port-satelitul este o componenta importanta a ansamblului de planetare, deoarece ajuta la mentinerea pozitiei corecte a rotilor de planeta si la distribuirea puterii in mod uniform in timpul deplasarii. Acesta este conceput pentru a functiona in conditii de incarcare mare si presiune, deoarece trebuie sa suporte sarcini grele si sa functioneze in mod continuu.

Te asistam pe intreg procesul de reparatie!
Suntem gardienii utilajelor tale, cei ce pazesc fiecare miscare a rotilor si fiecare suflare a motorului. Consultanta noastra gratuita este precum un far ce-ti lumineaza drumul spre intelepciunea tehnica si siguranta utilajului tau. De la diagnoza la remedierea defectiunilor, suntem aici sa-ti oferim solutii personalizate, adaptate nevoilor tale! Piesele noastre de schimb sunt ca pasarile cerului, aduc eficienta, performanta si incantare acolo unde sunt utilizate. Cu noi, tehnologia si munca manuala se contopesc intr-un dans armonios, oferindu-ti libertatea de a-ti dezvolta afacerea si de a merge mai departe spre visurile tale!

Garantie
Cu un portsatelit punte spate pentru stivuitor JCB 926 din depozitul nostru, vei avea la dispozitie o piesa de schimb de inalta calitate, insotita de un certificat de garantie valabil 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Pana si un "buna ziua" e mai complicat decat atat. Ne ai pe noi, ai succes!

Livrare
Te grabesti cu reparatiile? Ne grabim si noi cu expedierea portsatelitului! Stim ca timpul este o resursa sufocant de zgarcita, asa ca ne grabim cu transportul! Primesti comenzile in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare, sau le poti ridica personal din sediul nostru, daca iti face placere. Nu-ti ramane decat sa ne apelezi utilizand datele din acest contact.

Montaj
Calitatea reparatiei si exploatarea de dupa stau in decizia ta legata de subiect! De aceea, cel mai indicat este sa montezi piesa intr-un atelier de specialitate pentru a elimina orice surpriza neplacuta! Daca ai nevoie de indicatii legate de contacte bune de mecanici, nu ezita sa ne abordezi! O piesa montata corect isi va gasi confortul si va putea performa timp indelungat fara probleme!

Specificatii tehnice:
• 3 axe, la distanta de 125 mm una de alta
• Diametru - 40mm
• Inaltime - 40mm
• 5 gauri de prindere, diametru 18mm
• Inaltime totala - 122 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura