Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Buson cu incuietoare rezervor combustibil Bobcat T41.140SLP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T41.140SLP
Cod produs
VP5X8LOM-IA
Out Of stock
Descriere
Acest buson cheie combustibil Bobcat T41.140SLP poate fi o aditie de exceptie vehiculului tau. Fiind fabricat din materiale durabile, te poti increde in calitatea lui. Isi va dovedi rezistenta in timp si cu siguranta vei fi multumit de achizitie! Stii cine fabrica acest produs de top? Este chiar celebrul brand Bobcat! Piesa originala iti va fi livrata cu certificat de garantie in doar 24 de ore de la plasarea comenzii! Contacteaza-ne acum!

Iti recomandam sa iei legatura cu noi. Te vom indruma in mod gratuit catre cea mai buna solutie. Afisate pe aceasta pagina sunt numerele de telefon la care ii gasesti pe colegii nostri. Acestia iti ofera gratuit suport tehnic pentru gasirea piesei de care are nevoie utilajul tau. Un incarcator telescopic necesita ingrijire speciala si noi te putem sfatui corespunzator! Ia decizia acum si suna-ne!

Buson cheie combustibil Bobcat T41.140SLP - cea mai buna oferta de pe piata!
Busonul rezervorului de combustibil este un element important al sistemului de alimentare cu motorina al utilajului. Acesta nu doar acopera intrarea in rezervorul de combustibil, ci egalizeaza presiunea in interiorul acestuia. Nu incerca sa demontezi mecanismul de blocare pentru a scoate cheia din busonul scos, risti sa il strici. Este indicat sa cureti regulat piesa. Mai mult, inspecteaz-o de fiecare data cand alimentezi pentru a sesiza la timp eventuale deteriorari.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!
Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Garantie
Acest buson cu incuietoare rezervor combustibil pentru incarcator telescopic Bobcat T41.140SLP va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Acest buson cheie combustibil Bobcat T41.140SLP va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Te vei descurca de minune sa montezi aceasta piesa de schimb. In cazul in care mai ai si alte avarii la echipament, contacteaza-ne si iti trimitem o echipa de mecanici profesionisti. Ei vor stii exact ce este de facut pentru ca utilajul tau sa-si recapete functionalitatea! Contacteaza-ne cu incredere!

Specificatii tehnice
butuc + 2 chei
Trimite mesaj
Din Gura in Gura