Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare 4000005

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
0L6OCRSZ-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare 4000005 este ceea ce cauti! Piesa care te va ajuta sa-ti exploatezi utilajul la maxim! Are tot ce-i trebuie ca sa se incadreze in gama pieselor de top. Este executata la inalte standarde de calitate, fiind fabricata in Uniunea Europeana. Are in alcatuire materiale rezistente, iar producatorul te asigura de calitatile sale asigurandu-ti un certificat de garantie valabil un an de la achizitie! Ce ai de facut in clipa asta? Este foarte simplu, ceri oferta unuia dintre consultantii nostri!

Vei descoperi ca piesa nu vine singura, ci alaturi vei gasi si garnitura de etansare dintre pompa si blocul motor. Iar consultantul nostru care iti va raspunde, poate sa te consilieze tehnic gratuit! Ii spui care este problema ce o prezinta echipamentul si impreuna veti gasi rapid solutia potrivita. Un montaj profesionist poate fi solicitat tot acestuia. El te va pune in legatura cu echipa noastra de mecanici. Mecanicii nostri sunt experti in mecanica utilajelor grele si interventia va fi rapid executata!

Pompa de alimentare 4000005 - compatibilitate garantata de producator!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Pompa de alimentare 4000005 este prevazuta cu o garantie de 12 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Pompa de alimentare 4000005 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Prinderea se face in 3 suruburi
Admisia de M14x1.5
Evacuarea de M14x1.5
Distanta dintre gauri pe verticala este de 52 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala este de 34 mm
Lungimea levierului care actioneaza pompa este de 26 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura