Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 730-608

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
6YZL9KBF-SC
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 730-608 nu a ajuns in depozitul nostru intamplator. Ne-am cufundat in cercetare, am citit o multime de cataloage, am rasfoit review-uri, si am ascultat si de clientii nostri care, de multe ori, stiu lucruri pe care noi nu le stim. Nu luam nicio decizie fara sa fim foarte bine informati si fara sa ne sfatuim cu clientii nostri. De aceea, cand cumperi de la noi, stii deja ca ai o piesa originala, rezistenta si incomparabil mai buna comparativ cu alte alternative. Cand cumperi de la noi este pentru totdeauna.

Din experienta pe care am castigat-o de cand facem acest business, iti putem spune ca in sectorul nostru este important sa abordezi lucrurile cu o atitudine pozitiva. Multe din zilele in care totul e negru iti vor parea mai usoare daca le abordezi cu incredere si deschidere. Pana la urma, nu exista lucruri perfecte, dar merita sa crezi ca intr-o zi vei reusi sa ai parte de unul. In fond, ce poate sa se intample? Nimic rau, o experienta in plus. Totul e sa iti alegi atitudinea si partenerii. Cu ei urci pe jos pana pe Moldoveanul. Suntem aici. Se vede varful. Reusim impreuna!

Rulment butuc Dana Spicer 730-608 o placuta surpriza pentru utilajul tau
Acest rulment butuc este astfel construit incat sa reziste la o exploatare intensa si pe termen lung. Cum reuseste? Reuseste, deoarece este conceput dintr-un aliaj de otel extrem rezistent. Dincolo de calitatile sale fizice, rulmentul este indispensabil grupului reductor, caruia ii ofera o functionare fara sincope, pe o perioada indelungata. Rolul lui este de a asigura un transfer nontraumatic al greutatii utilajului catre rotile sale, diminueaza frecarea la miscarea de rotatie si conduce la un consum mai scazut de combustibil.

Totul incepe mai intai cu litera a…
…iti va spune la inceput consultantul nostru. Spune mai intai tu cum vezi problema, care sunt simptomele. El te va asculta atent, va procesa mental toate variantele de solutii si, la final, se aliniaza astrele si banii incep sa curga, nu se mai opresc. Sunt banii pe care ii economisesti apeland la noi. Colegii nostri vor alege solutia cea mai potrivita pentru problema ta. Lucrand cu ACN nu te costa nimic ca sa faci bani. Suni, intrebi si te luminezi!

Garantie
Este important sa ai toate documentele in regula, pentru ca un dosar bine organizat te scuteste de multe necazuri. Nu uita sa prinzi acolo si certificatul de garanitie pe care ti l-am trimis impreuna acel rulment butuc Dana Spicer 730-608 sosit ieri. El acopera timp de 6 luni riscul unor defectiuni din fabrica. Spor la treaba!

Livrare
Acest extrem de performant rulment va ajunge la punctul tau de lucru sigur si rapid. Nici nu se poate altfel pentru ca am ales sa colaboram doar cu firme serioase de curierat. Plata o poti face la livrare si poti verifica pachetul inaintea platii. Ca sa fie totul fara nicio urma de suspiciune. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Restul e loc de buna ziua.

Montaj
Nu exista “daca” vrei sa optezi pentru un mecanic profesionist. Exista doar alege doar un mecanic profesionist care sa-ti asigure montajul corect al rulmentului. Acesta va sti sa introduca piesa in ansamblu, interventiile lui vor fi chirurgicale, iar rezultatul o reusita. Daca nu cunosti un astfel de mecanic, nu e nimic, iti trimitem noi unul. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura