Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 730-561

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
FI28GXPH-SC
Out Of stock
Descriere
Performanta cu care utilajul tau isi indeplineste obiectivele depinde foarte mult de calitatea sistemului de transmisie care asigura o deplasare corecta a acestuia. Iar operatorul trebuie sa stie in orice moment daca s-a schimbat ceva in functionarea sistemului. Dupa temperatura, dupa miros, dupa raspunsul la comenzi. Utilajul trebuie sa lucreze fara sincope. De aceea, foarte important este acest rulment butuc Dana Spicer 730-561 care il ajuta la nevoie. Doar astfel ziua de lucru se va incheia cu satisfactia obiectivelor atinse.

Daca e ceva intr-adevar complicat si mereu solicitant, acel lucru e sa fii amabil. Pentru ca presupune suflet larg si nervi tari. Sa raspunzi cu rabdare atunci cand primesti o intrebare, chiar daca ti se striga in urechi. Sa explici lucruri atunci cand ti se cer, fara sa fii tafnos, fara sa il repezi pe om, fara sa il certi ca te-a deranjat. Sa spui tu multumesc dupa ce l-ai ajutat pe cineva si nu invers. Sunt lucruri grele, presupun clasa, dar oamenii nostri si le-au asumat. Pentru ca daca lucrezi cu utilaje grele trebuie sa stii sa faci lucruri grele. La ACN primesti cel mai cald posibil serviciu de pe piata. Lucram cu oameni pentru oameni.

Rulment butuc Dana Spicer 730-561 porneste la drum spre tine. Primeste-l cum se cuvine.
Reducerea frictiunii la rulmentii butuc este importanta pentru eficienta, pentru a reduce uzura si pentru a facilita utilitatea indelungata la viteze mari si pentru a evita supraincalzirea si defectiunea prematura a rulmentului. In esenta, un rulment poate reduce frictiunea prin forma sau materialul din care este confectionat sau prin introducerea si includerea unui fluid intre suprafete sau la suprafetele de separare cu un camp electromagnetic.

Avem servicii premium pentru tine! Gratuit!
Nu suntem politician roman ca sa le stim pe toate, nu avem acces la secretele lumii si nici nu facem magie cu carti de joc, dar activitatea din sector ne-a ajutat sa acumulam suficienta expertiza, astfel incat sa putem sa iti oferim informatia de care ai nevoie. Atunci cand pasesti pe taramul utilajelor si pieselor de schimb, intri pe domeniul nostru. Dirijam doar informatia corecta catre tine prin intermediul serviciului nostru de consultanta gratuita. Format din specialisti unul si unul. Pe alese. Nu trebuie decat sa ne cauti!

Garantie
Pieselor de calitate, si pe care le platesti ca sa primesti lucru bun, cum este si rulment butuc Dana Spicer 730-561 le acordam o atentie deosebita. Drept urmare avem grija ca in coletul cu factura sa adaugam si certificatul de garantie de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Piese de calitate, servire de calitate. De la ACN!

Livrare
Indiferent ca ne comanzi un rulment sau doar lubrifiantul pentru ungere, beneficiezi de o livrare rapida. Iti garantam un termen de maxim 24 de ore. Nu zboara, dar sigur iti va lasa impresia aceasta! Facem toate demersurile ca produsele sa se indrepte catre tine imediat ce le-ai comandat Mai mult, ne poti vizita si la sediu, caci vei fi placut impresionat. Indiferent cum, cauta-ne utilizand datele din contact.

Montaj
Afla ca putem sa te sustinem nu doar cu montarea acestui rulment ci si cu alte reparatii daca sunt necesare. Poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori vor sosi imediat si vor remedia orice defectiune a utilajului chiar acolo, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura