Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 730-252

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
7MZHYVPB-SC
Out Of stock
Descriere
Poti cumpara sute de pungi cu lozuri in plic si tot nu castigi macar banii pentru o masa la meniul zilei. Caci tine de noroc, iar cand s-o impartit norocu’, tu erai dus la lucru. Insa daca extragi din bolul pieselor de schimb, acest rulment butuc Dana Spicer 730-252 de la ACN Piese Utilaje poti sa spui ca ai pus mana pe marele castig. Pentru ca utilajul tau va functiona ireprosabil, nu se va defecta mai deloc si, astfel, exploatarea lui indelungata te va umple de bani. Mergi fara grija la tragerea extraordinara din campul muncii. Acolo nimeni nu pierde!

Toate lucrurile incep de undeva. E bine ca startul sa fie unul reusit. Asa ca ai grija sa faci si tu la fel, nu pierde startul, preia conducerea cursei, nu sari etapele si urmareste-ti obiectivele. Imediat ce ti-ai cumparat utilajul, care acum e nou si stralucitor, inscrie-te in portofoliul de clienti ai ACN Piese Utilaje, ca sa ai spatele asigurat. Caci viitorul nu inseamna doar beneficiile exploatarii, ci si efortul financiar de remediere a defectiunilor. Insa cand vine vremea apeleaza la noi. Vei primi toate informatiile necesare, recomandari argumentate si, evident, piesa compatibila. Toate se termina cu bine daca le incepi cu grija.

Rulment butuc Dana Spicer 730-252 face treaba ca la carte!
O problema pe care multi o ignora este supraincarcarea rulmentilor butuc. Ea apare cand acestia opereaza dincolo de limitele nominale proiectate in ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Pot suferi deteriorari atat rulmentii, cat si piesele adiacente din sistemul de transmisie. Se poate datora si unei nepotriviri intre rulment si aplicatie. Semnele de avertizare sunt: vibratiile, cresterea temperaturii sistemului, diminuarea performantelor, etc.

Consultanta de la ACN este gratuita, prietene
Ai acces la orice ora la serviciul nostru gratuit de consultanta. Si nu este selectiv, nu trebuie sa te rogi de noi ca sa ai parte de el, ci il avem la pachet pentru toata lumea. Si pentru fiecare separat, in functie de problemele tehnice pe care utilajele lui o au. Avem consultanti foarte buni, la curent cu ultimile inovatii si inventii in materie de piese de schimb pentru masini industriale. Se adapteaza la orice tip de problema si o rezolva. Uneori fac minuni. Nu ai cum sa refuzi.

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 730-252 este posesorul unui certificat de garantie. Primesti 6 luni de exploatare si timp suficient ca sa descoperi eventuale defecte de fabricatie. Suntem alaturi de tine la fiecare pas, langa fiecare alegere pe care o faci, astfel incat sa nu fii descoperit.

Livrare
Comanda acest rulment de la noi si il vei primi in aproximativ 24 de ore. Va sosi prin curierat rapid cu plata ramburs si cu optiunea de verificare a continutului coletului inainte de achitarea facturii. Daca doresti sa il ridici personal de la sediul nostru, te asteptam oricand, in zilele lucratoare. Ne gasesti in comuna Jilava, judetul Ilfov, la iesirea din Bucuresti. Ai o multime de optiuni, alege-o pe cea mai accesibila. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Suntem adaptati la cerintele acestui secol al vitezei!

Montaj
Daca tot ai investit atata timp, bani si energie pana sa ajungi la aceasta etapa finala, nu o trata superficial, ca si cum e gata. Caci s-ar putea sa o patesti chiar acum.  De aceea, apeleaza pentru montaj la un mecanic sau la un atelier specializat. Montajul profesionist face diferenta si adauga valoare investitiei tale.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura