Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 730-136

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
LICMJ4DN-SC
Out Of stock
Descriere
Consultantii nostri iti vor recomanda fara sa clipeasca un rulment butuc Dana Spicer 730-136 Acesta cumuleaza toate calitatile necesare unei piese de calitate si este gata sa iti arate tot ce poate. Un astfel de articol este conceput pentru o rezistenta indelungata. Este fabricat dintr-un otel special, de inalta calitate si acuratetea proprietatilor tehnice pe care le insumeaza este certa. Suntem extrem de siguri si argumentati cand recomandam acest rulment pentru ca stim cat de special este. Nu mai pierde timpul. Utilajul tau il asteapta!

Suntem la curent cu tot ceea ce tine de buna functionare a utilajelor tale. Stim ce le trebuie, cand le trebuie si cum trebuie. In plus, adaugam la pachetul de servicii si consultanta care tehnica este gratuita. Cat despre pachetul in sine pe care ti-l oferim, acesta cuprinde: identificarile rapide, solutiile personalizate in functie de modelul de utilaj pe care il detii, interventiile la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli, recomandari in ceea ce priveste montajul profesionist. Cu noi, nimic nu se pierde.

Rulment butuc Dana Spicer 730-136 este piesa la care duc toate drumurile
Desi este o piesa comuna si isi gaseste o multime de utilizari, putini stiu ce rol joaca acest model de rulment butuc in cadrul sistemului de transmisie al utilajului. Este cel care asigura transferul optim al greutatii catre roti si, datorita caracteristicilor sale tehnice reduce frecarea, asigurand masinii o functionare indelungata, in parametri optimi. Desigur, nu trebuie neglijata lubrifierea rulmentilor, care este o etapa necesara.

ACN acum soseste!
Ca sa ai permanent la dispozitie un utilaj in stare de functionare, trebuie sa ai un acces permanent nu doar la componente premium pentru inlocuire ci si la informatii cat mai bune, care sa satisfaca nevoile specifice unei eventuale reparatii de succes. Aceasta se traduce in: eficienta, venituri si continuitate. Primindu-le la timp vei fi intotdeauna pregatit sa te confrunti cu orice problema de natura tehnica. Iar secretul este echipa noastra de consultanti! Ea iti ofera toate recomandarile necesare care sa te puna in garda. Si sunt gratuite. Nu trebuie decat sa o contactezi.

Garantie
Alegandu-ne pe noi vei fi mereu informat si asigurat. Facem totul asa cum cere o relatie de afaceri solida, nu omitem nici un amanunt. Asadar, poti avea incredere si in acest rulment butuc Dana Spicer 730-136 cumparat din depozitul nostru. Odata comandat, el va sosi insotit de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Spunem nu riscurilor!

Livrare
Livrarea, in filozofia noastra, urmareste nu doar urgenta efectuari ei ci si conditiile de siguranta pe traseu a coletului. Lucram cu cele mai bine servicii de curierat. Astfel, piesa va sosi la tine in 24 de ore oriunde in Romania. Iar plata o vei face efectiv la primire. Desigur, ai posibilitatea sa verifici continutul coletului inainte de a face plata curierului. Sau poti ridica piesa chiar din depozit.  Spune-ne, doar, cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Montajul unui rulment, nu este o piatra de hotar dar, spre deosebire de alte piese, acesta implica un grad semnificativ de complexitate. Asta inseamna ca nu te poti ocupa chiar tu de acest lucru. Dar doar in cazul in care te pricepi sau ai cunostinte solide de mecanica. Daca nu, renunta la idee! Un sfat bun nu strica niciodata in acest caz. Iar sfatul cel bun este sa apelezi, totusi, la un specialist. Stie el mai bine ce e de facut si te scuteste de neplaceri.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura