Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pinion satelit punte spate Volvo BL61

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL61
Cod produs
25LV8PAW-AT
Out Of stock
Descriere
Nu-ti lasa utilajul sa sufere! Ofera-i la timp piesele de care are nevoie. Iar daca acum i s-au uzat pinionii, ai nimerit cum nu se putea mai bine, caci gama noastra de pinioni este generoasa, iar calitatea lor este ireprosabila. Acest pinion satelit punte spate Volvo BL61 care ti-a atras atentia estre extrem de rezistent si de fiabil. O piesa originala Carraro pregatita sa-ti ofere performanta indelungata. Montat profesionist si lubrifiat corespunzator, isi va face treaba impecabil.

Exploreaza intreaga noastra oferta si alege piesele de care ai nevoie pentru a-ti insanatosi utilajul. Specialistii nostri te vor ghida la fiecare pas, pentru a fi sigur de compatibilitatea pieselor si pentru a beneficia de cele mai bune solutii de remediere. Suna-ne si fa-ti misiunea mai usoara! Performanta nu este greu de atins atunci cand ai la indemana ingredientele potrivite!

Pinion satelit punte spate Volvo BL61 - pentru un plus de eficienta!

Pinionii sunt elemente de baza ale sistemului de transmisie, fiind foarte importanti pentru transmiterea cuplului. Insufletesc intregul mecanism si contribuie la miscarea optima a rotilor. Acest pinion satelit se monteaza pe punte spate, intre pinionul principal si coroana, asigurand o transmisie ca la carte. Factorii de uzura care il pot afecta sunt sarcinile dificile, precum si lubrifierea insuficienta. Verifica periodic starea dintilor pinionilor, si, cand constati nereguli, actioneaza. Pentru maximizarea rezultatelor, ideal ar fi sa inlocuiesti si ceilalti pinioni ai ansamblului.

Ne mobilizam si te scoatem din impas!

Cand intampini o defectiune poate fi dificil sa identifici cauza precisa de la care a pornit si, implicit, cele mai bune remedii. Sa nu mai spunem ca poti intampina dificultati si in ce priveste compatibilitatea pieselor pe care le ai in vedere. Ca sa fii sigur ca faci alegerile potrivite la momentul potrivit, consultanta pe care ti-o oferim pica numai bine si isi dovedeste din plin utilitatea. Rezolvi simplu, rapid si eficient, fara costuri suplimentare. Contacteaza-ne! Consultanta este din partea casei!

N-ai motive de ingrijorare! Pentru acest pinion satelit punte spate pentru buldoexcavator Volvo BL61 beneficiezi de o garantie de 6 luni de la data facturarii, pentru eventualele defecte de fabricatie. Desi astfel de cazuri sunt extrem de rare, pastreaza totusi documentele necesare pe care le vei regasi in interiorul coletului.

Te asiguram ca vei primi acest pinion satelit punte spate Volvo BL61 in cel mai scurt timp. O data ce ai plasat comanda online sau telefonic, porneste catre tine. De asemenea, ai si posibilitatea de a veni sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Cand vine vorba de montaj, iti recomandam sa apelezi intotdeauna la persoane specializate, caci sunt chichite pe care un profesionist le cunoaste cel mai bine. Nu de alta, insa un montaj impropriu va afecta atat performantele piesei in cauza, cat si a celor conexe. La cerere, iti asiguram interventii tehnice de calitate, in orice colt al tarii te-ai afla. Da-ne de veste si iti trimitem noi un mecanic de incredere!

Nr. de dinti = 31
Trimite mesaj
Din Gura in Gura