Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pinion satelit punte spate Volvo BL71 Plus

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL71 Plus
Cod produs
J1DOAEY4-AT
Out Of stock
Descriere
Fiecare piesa din arhitectura utilajului tau are importanta sa, iar cele ce compun sistemul de transmisie cu atat mai mult cu cat de ele depinde miscarea. Vezi prea bine ca pinionii care s-au uzat iti cam dau de furca. Nu sta pe ganduri asteptand vreo minune. Inlocuieste piesele avariate! Miscarea e simpla. Pui mana pe telefon, discuti cu consultantii nostri, iar acest pinion satelit punte spate Volvo BL71 Plus impecabil, eventual alaturi de alte piese care-ti mai trebuie, pleaca spre tine. Si nu vei da gres, caci piesele pe care ti le punem la dispozitie sunt de inalta calitate. Piese originale Carraro pregatite sa infrunte orice provocare!

In plus, serviciile conexe pe care ti le oferim si-au dovedit din plin utilitatea de-a lungul timpului. Identificari rapide si precise ale pieselor compatibile, interventii tehnice profesioniste, chiar si la punctul de lucru al utilajului tau, mentenanta personalizata - totul intr-un singur loc! Suna-ne si afla mai multe!

Pinion satelit punte spate Volvo BL71 Plus - pentru o functionare impecabila!

Pinionii sunt elemente de baza ale sistemului de transmisie, fiind foarte importanti pentru transmiterea cuplului. Insufletesc intregul mecanism si contribuie la miscarea optima a rotilor. Acest pinion satelit se monteaza pe punte spate, intre pinionul principal si coroana, asigurand o transmisie ca la carte. Factorii de uzura care il pot afecta sunt sarcinile dificile, precum si lubrifierea insuficienta. Verifica periodic starea dintilor pinionilor, si, cand constati nereguli, actioneaza. Pentru maximizarea rezultatelor, ideal ar fi sa inlocuiesti si ceilalti pinioni ai ansamblului.

Ne mobilizam si te scoatem din impas!

Cand intampini o defectiune poate fi dificil sa identifici cauza precisa de la care a pornit si, implicit, cele mai bune remedii. Sa nu mai spunem ca poti intampina dificultati si in ce priveste compatibilitatea pieselor pe care le ai in vedere. Ca sa fii sigur ca faci alegerile potrivite la momentul potrivit, consultanta pe care ti-o oferim pica numai bine si isi dovedeste din plin utilitatea. Rezolvi simplu, rapid si eficient, fara costuri suplimentare. Contacteaza-ne! Consultanta este din partea casei!

N-ai motive de ingrijorare! Pentru acest pinion satelit punte spate pentru buldoexcavator Volvo BL71 Plus beneficiezi de o garantie de 6 luni de la data facturarii, pentru eventualele defecte de fabricatie. Desi astfel de cazuri sunt extrem de rare, pastreaza totusi documentele necesarepe care le vei regasi in interiorul coletului.

Te asiguram ca vei primi acest pinion satelit punte spate Volvo BL71 Plus in cel mai scurt timp. O data ce ai plasat comanda online sau telefonic, porneste catre tine. De asemenea, ai si posibilitatea de a veni sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Cand vine vorba de montaj, iti recomandam sa apelezi intotdeauna la persoane specializate, caci sunt chichite pe care un profesionist le cunoaste cel mai bine. Nu de alta, insa un montaj impropriu va afecta atat performantele piesei in cauza, cat si a celor conexe. La cerere, iti asiguram interventii tehnice de calitate, in orice colt al tarii te-ai afla. Da-ne de veste si iti trimitem noi un mecanic de incredere!

Nr. de dinti = 31
Trimite mesaj
Din Gura in Gura