Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pinion satelit punte spate Volvo BL71

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL71
Cod produs
VO78Z9CX-AT
Out Of stock
Descriere
Orice problema cu sistemul de transmisie iti perturba activitatea. Daca esti in cautarea unor pinioni zdraveni si fiabili, avem o veste buna pentru tine. Nu numai ca avem din belsug pinioni, dar sunt unii impecabili, ce poarta amprenta Carraro.  Astfel este si acest pinion satelit punte spate Volvo BL71 pe care ai pus acum ochii. O piesa de cursa lunga, care iti va oferi performante excelente vreme indelungata. Pune-l la incercare!

Si orice alta defectiune ai mai intampina, vei gasi la noi cele mai eficiente remedii, caci punem mare accent pe calitatea produselor pe care ti le oferim. Mai mult, plusam cu suport tehnic specializat, adaptat nevoilor tale. Nu-ti bate capul de unul singur! Specialistii nostri sunt aici pentru a-ti oferi toate informatiile de care ai nevoie. Suna-ne!

Pinion satelit punte spate Volvo BL71 - calitatea face diferenta!

Pinionii sunt elemente de baza ale sistemului de transmisie, fiind foarte importanti pentru transmiterea cuplului. Insufletesc intregul mecanism si contribuie la miscarea optima a rotilor. Acest pinion satelit se monteaza pe punte spate, intre pinionul principal si coroana, asigurand o transmisie ca la carte. Factorii de uzura care il pot afecta sunt sarcinile dificile, precum si lubrifierea insuficienta. Verifica periodic starea dintilor pinionilor, si, cand constati nereguli, actioneaza. Pentru maximizarea rezultatelor, ideal ar fi sa inlocuiesti si ceilalti pinioni ai ansamblului.

Ne mobilizam si te scoatem din impas!

Cand intampini o defectiune poate fi dificil sa identifici cauza precisa de la care a pornit si, implicit, cele mai bune remedii. Sa nu mai spunem ca poti intampina dificultati si in ce priveste compatibilitatea pieselor pe care le ai in vedere. Ca sa fii sigur ca faci alegerile potrivite la momentul potrivit, consultanta pe care ti-o oferim pica numai bine si isi dovedeste din plin utilitatea. Rezolvi simplu, rapid si eficient, fara costuri suplimentare. Contacteaza-ne! Consultanta este din partea casei!

N-ai motive de ingrijorare! Pentru acest pinion satelit punte spate pentru buldoexcavator Volvo BL71 beneficiezi de o garantie de 6 luni de la data facturarii, pentru eventualele defecte de fabricatie. Desi astfel de cazuri sunt extrem de rare, pastreaza totusi documentele necesarepe care le vei regasi in interiorul coletului.

Te asiguram ca vei primi acest pinion satelit punte spate Volvo BL71 in cel mai scurt timp. O data ce ai plasat comanda online sau telefonic, porneste catre tine. De asemenea, ai si posibilitatea de a veni sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Cand vine vorba de montaj, iti recomandam sa apelezi intotdeauna la persoane specializate, caci sunt chichite pe care un profesionist le cunoaste cel mai bine. Nu de alta, insa un montaj impropriu va afecta atat performantele piesei in cauza, cat si a celor conexe. La cerere, iti asiguram interventii tehnice de calitate, in orice colt al tarii te-ai afla. Da-ne de veste si iti trimitem noi un mecanic de incredere!

Nr. de dinti = 31
Trimite mesaj
Din Gura in Gura