Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering Case D7NNC513B PM

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
VLZX6NOH-AT
Out Of stock
Descriere
Perfect normal sa-ti doresti calitate, iar pentru noi este perfect normal sa ti-o oferim. Nu facem compromisuri cand vine vorba de calitatea pieselor si a serviciilor noastre, incat oricare ti-ar fi nevoia, vei descoperi la noi solutia perfecta. Acest simering Case D7NNC513B PM de care se pare ca ai acum nevoie satisface orice exigenta si te va surprinde prin rezistenta si fiabilitate. Performantele sale sunt similare celor ale piesei originale. Doar pretul le diferentiaza!

De nu esti sigur de compatibilitatea piesei, suna-ne!iti vor oferi tot suportul tehnic de care ai nevoie si vor raspunde tuturor intrebarilor tale, ca sa fii sigur ca alegi exact ce-ti trebuie pentru remedierea problemei. Iar de mai ai nevoie si de alte piese, te poti baza pe noi. O gama generoasa de piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate te asteapta in depozitul nostru. O poti studia online sau la fata locului, cum iti e mai usor!

Simering Case D7NNC513B PM - un plus de calitate pentru un plus de eficienta!
Orice piesa, cat de mica ori de simpla, are rolul si importanta sa in functionarea optima a utilajului tau si, cand cedeaza, echilibrul mecanismului se rupe. Fara contributia acestui simering Case D7NNC513B PM utilajul tau nu si-ar putea duce la indeplinire misiunea. Este o garnitura de etansare nelipsita in structura utilajului tau, fiind supusa unor factori nu tocmai prietenosi, de aceea este important sa fie realizata din materiale cat mai rezistente. Deteriorarea unui simering duce la pierderi de fluid si, in timp, la uzura componentei pe care este montat. Inlocuieste-l de la primele semne si vei preveni probleme mai grave.

Vrei sa afli mai multe? Ia-ne la intrebari!
Ca sa fii pe deplin lamurit asupra tuturor aspectelor ce tin de problemele tehnice cu care te confrunti, iti punem la dispozitie un serviciu de consultanta adaptat nevoilor tale, complet gratuit! Specialistii nostri au raspunsuri pentru orice intrebare sau nelamurire a ta, incat te vei asigura astfel ca adopti cele mai eficiente solutii de remediere a defectiunilor ori pentru intretinerea utilajului tau. Apropo de intretinere, nu ti-ar strica un plan personalizat. Contacteaza-ne si poti face rost de el!

N-ai de ce sa-ti faci griji! Acest simering Case D7NNC513B PM vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data facturarii, in caz ca ar prezenta defecte de fabricatie. Astfel de cazuri sunt extrem de rare, insa, pentru orice eventualitate, pastreaza totusi documentele necesare pe care le regasesti in interiorul coletului.

Stim ca ai nevoie de el cat mai rapid, si ne conformam. Vei primi acest simering Case D7NNC513B PM in cel mai scurt timp. Plaseaza comanda online sau telefonic si ti-l expediem de indata. De asemenea, daca esti pe-aproape, ai posibilitatea de a veni sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Calitatea si profesionalismul interventiilor tehnice influenteaza considerabil performantele ulterioare ale pieselor montate. Te sfatuim sa apelezi de fiecare data la persoane specializate, ca sa fii sigur ca totul va functiona asa cum te astepti. Stim ca nu-i intotdeauna usor sa gasesti un mecanic de incredere, asadar, daca ai nevoie de cineva pe care sa te poti baza, da-ne un semn si se rezolva!

Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura