Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 602-212-64

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
9XHATPU6-SC
Out Of stock
Descriere
Traim anii in care lumea nu mai merge sa vada comici la Tanase. Pentru ca acestia vin singuri la tine in casa. Politicieni, demoazele botoxate, activisti wokie, salvatori ai planetei carora inca le curg mucii, ghicitori in shaorma, un intreg infern. E o comedie continua. Iar cand ti-ai tras un utilaj greu si intr-o zi ai nevoie sa ii schimbi un rulment butuc Dana Spicer 602-212-64 nu mai e nevoie sa cauti prin lumea aia nebuna. Suni la un expert ACN si rezolva el. O sa cerceteze un pic, caci asa este omul competent, mereu curios, dar cand ai sa vezi masina tragand la forta ai sa te inseninezi instant.

Banii vin banii pleaca, du-te ia-ti o guma, ia-ti o geaca… iar dupa ce iti potolesti pofta de shopping pentru tine mergi si potoleste-o si pe aceea de shopping pentru utilajele tale, care lucreaza ca tu sa ai de toate. Daca il exploatezi pana se sufoca, daca nu ii faci reviziile &reparatiile la timp, sau daca ii bagi pe gat tot soiul de ieftinaciuni de aiurea, la final banii nu mai vin ci doar pleaca si tu ramai gol golut pe sub geaca. Suna la noi si indreptam pozitiv lucrurile. Vei primi toate recomandarile potrivite astfel incat activitatea ta sa mearga precum ciclul solar. Vei avea economii consistente. Iar asta iti va aduce fericirea. Banii vin banii pleaca, ACN ti-i inmulteste, nu ti-i toaca!

Rulment butuc Dana Spicer 602-212-64 functioneaza, functioneaza si iar functioneaza!
Acest rulment butuc este prelucrat dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, rezistent la exploatare intensa si indeplineste un rol esential in cadrul grupului reductor. Asigura un transfer eficient al greutatii catre rotile utilajului, diminueaza frictiunea la miscarea de rotatie si ajuta la un consum mai scazut de combustibil.

Cine batea seara, la fereastra mea
Eu sunt, draga Ionica si vreau sa-ti spun ceva. Ceva despre rolul unui rulment si importanta lui tehnica. Despe faptul ca trebuie sa fii pregatit pentru inlocuirea lui. Pentru ca exista situatii cand dupa o lunga exploatare in conditii dificile apar si defectiunile accidentale sau chiar cele prevazute. Asa cum este cazul uzurii suprafetelor de contact. Fa-ti intotdeauna un plan A pentru acest rulment, ca sa ai intotdeauna la dispozitie un inlocuitor pe masura. Planul A, de la ACN!

Garantie
Firma noastra iti ofera avantajul unui certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile de fabricatie. Comanda fara grija acest rulment butuc Dana Spicer 602-212-64 si nu vei plati niciodata pentru defectiuni care apar din vina producatorului.

Livrare
Expediem acest rulment oriunde este nevoie de el, in tara. Ca sa fie totul in regula, iti oferim si posibilitatea de a deschide coletul inainte de achitarea rambursului. Nu avem probleme cu asta, ce spunem ca trimitem, asta trimitem. Oferim incredere contra incredere. Pe de alta parte, poti ridica personal piesa de schimb comandata de la sediul nostru din Bucuresti. Indiferent de alegere cauta-ne utilizand datele din contact.

Montaj
Daca ai nevoie de o mana sigura pentru montajul acestui rulment, sau la montajul oricarei alte piese de schimb cumparate de la noi, nu ezita sa ne contactezi. Iti punem la dispozitie un atelier mobil sau mecanici independenti priceputi, cu care colaboram de multa vreme. Ei pot pot monta piesa acolo unde se afla utilajul, foarte repede din momentul in care il soliciti.

Specificatii tehnice:
• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura