Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 602-212-113

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
2UJQ5L0E-SC
Out Of stock
Descriere
Atunci cand iti recomandam un rulment butuc Dana Spicer 602-212-113 suntem deja intariti cu argumente. Intariti si convinsi. Iar convingerea aceasta vine din orele petrecute cu studiul pietei, de analiza si evaluarea fiecarui produs care stim ca te-ar interesa. Ceea ce alegem noi coincide cu ce ai alege tu in locul nostru. Gandim la fel, iubim la fel, muncim la fel cum bine a ciripit cantareata pop. Utilajul tau va rula silentios si sigur la locul lui de munca.

In lumea tehnicii, putine sunt lucrurile care sa faca diferenta dintre o marca de utilaj sau alta. Dar macar una, insa, le separa si le face unice, modul in care sunt intretinute. Daca in materie de calitate important e brandul producatorului, iar aici nu prea gasesti puncte slabe, in ce priveste intretinerea utilajului tu esti cel care face diferenta. Daca tii la el, ii faci reviziile la timp, ii asculti “sunetul”, ii verifici pulsul si starea de spirit. Daca nu, intr-o zi iti va spune in cel mai omenesc mod cu putinta, “adio!” Nu vrei sa ajungi aici. Te sfatuim ca sa fie bine.

Rulment butuc Dana Spicer 602-212-113 cu el lucrezi in siguranta!
Acest rulment se vinde in pereche. De asemenea, este indicat ca, la reparatie, sa schimbi si simeringul care etanseaza butucul, odata cu inlocuirea rulmentilor si sa verifici lubrifiantul folosit in transmisia finala - sa aiba un indicativ corect si un nivel optim de umplere. Recomandam intotdeauna montarea in pereche a rulmentilor. Loviturile de ciocan ii pot deteriora, asa ca vei avea nevoie de o presa mecanica pentru aducerea lor in pozitia dorita. Si de un mecanic care stie sa o foloseasca!

Spune da recomandarilor noastre!
Ne poti apela pentru orice problema de natura tehnica a utilajelor tale, la orice ora si de oriunde. Chiar si din Haiti, caci e foarte aproape.  Consultantii nostri nu sunt deranjati de distante ci de problema. Sunt nerabdatori sa o preia si sa o rezolve. Au raspuns la orice intrebare si solutie la aceasta. Iar pretul este unul care multora li se pare imposibil - zero lei. Intreaba-ne consultantii, uita de buget, caci e pro bono. Problema este rezolvata.

Garantie
Nu trebuie sa ai grija cazului rarissim in care acest rulment butuc Dana Spicer 602-212-113 pe care ti l-am trimis ar putea avea un defect din fabricatie. Aceasta posibilitate nedorita este acoperita integral. Produsul este original si vine impreuna cu un certificat de garantie in primele 6 luni, pentru acest tip de eveniment.

Livrare
Timpul inseamna bani, se stie dintotdeauna. Tocmai din acest motiv avem acces la toate variantele in ceea ce priveste expeditia. Ne contactezi telefonic sau ne scrii, iar piesa de schimb va ajunge la tine in maxim 24 de ore, cu ce curier doresti. Sau, daca esti prin zona, exista posibilitatea sa treci pe la noi ca sa o ridici cu mainile tale. Indiferent de alegere cauta-ne utilizand datele din contact.

Montaj
Daca nu ai competenta ca sa montezi acest rulment butuc, atunci este cazul sa apelezi la serviciul unui mecanic profesionist. Colaboram cu echipe de mecanici oriunde in tara. Agenda noastra acopera intreg cuprinsul tarii. Contacteaza departamentul nostru tehnic pentru detalii. Piesa ta nu va ramane multa vreme in magazie.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura