Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 602-212-75

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
2US5OYQR-SC
Out Of stock
Descriere
Daca ai comandat acest rulment butuc Dana Spicer 602-212-75 de la noi, problema este rezolvata. Pune-i o piatra funerara, pune-i si poza daca e, varsa o lacrima si uit-o. Apoi intoarce-te catre viata acestui minunat rulment. Este original si beneficiaza de cele mai bune recomandari. Daca nu poti rezolva singur cu montajul, avem noi mecanicul care iti trebuie. Mai ales ca este o operatiune care implica actiuni precise si complexe. Colaboram cu cei mai buni. Spune-ne si il trimitem cu prioritate la tine. Cat priveste problema… despre morti numai de bine.

Suntem intotdeauna alaturi de tine, este obiectul nostru de activitate. Ne mandrim de fiecare realizare pe care o reusesti pentru ca stim ca am contribuit si noi. Nu suntem perfecti, dar ne dorim sa fim macar foarte buni. De aceea invatam si ne perfectionam continuu. Iti punem la dispozitie cele mai bune servicii, cele mai bune produse, cele mai bune ganduri. Gandim pozitiv si asta se va transmite si utilajului tau.  Invatam din fiecare experienta si cautam sa ne imbunatatim serviciul. Nu ezita sa ne contactezi.

Rulment butuc Dana Spicer 602-212-75 un pas decisiv spre performanta
Chiar daca suna un pic didactic, rulmentul este format dintr-un set de bile din otel cilindrice de otel sustinute impreuna de doua benzi tot din otel, si este montat in interiorul butucului rotii. Butucul asigura contactul rotii cu corpul utilajului. Un lucru ca trebuie facut periodic, sau de cate ori este nevoie, il reprezinta lubrifierea acestui articol. Daca ungerea nu este efectuata corect, sau lipseste cu desavarsire, atunci frecarea componentelor din butuc si din rulment devine accentuata si le uzeaza, iar rulmentul va trebui foarte curand sa fie schimbat. Zgomotele care iti indica o defectiune la butuc se fac auzite in timpul rularii utilajului, cu precadere cand acesta este accelerat.

De la ACN, multa sanatate!
Si servicii de top. Pentru ca informatia inseamna putere, iar noi le avem pe ambele. Puterea nu sta in masa musculara, ci in inteligenta care o pune la treaba. Apeleaza, asadar, la noi ori de cate ori ai ingrijorari cu utilajul sau doresti sa afli ceva despre o piesa necesara pentru functionarea acestuia. Echipa noastra de consultanti iti va oferi toate recomandarile  cerute de context si asistenta tehnica. Toate acestea sunt gratuite. Puterea consta in disponibilitatea de a-ti ajuta partenerul atunci cand il doare.

Garantie
Batranul rulment butuc Dana Spicer 602-212-75 si-a atins limitele? Scapa lubrifiant prin toate incheieturile? Nu este nimic, trimitem un inlocuitor. Unul absolut nou. Tanar si puternic. Si pentru o si mai mare siguranta vom pune in pachet si un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
Ne dorim sa ne imbunatatim eficienta in toate etapele activitatii noastre. Inclusiv in cea legata de expeditie. La noi este ultra rapida. Trimitem piesa pe care o comanzi in maxim 24 de ore, oriunde in tara. Poate ajunge la tine rapid, azi sau maine. Sau o poti ridica de la depozit, cum ti-e mai bine. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.  Mai departe ne ocupam noi.

Montaj
Iaca, soseste si momentul montajului acestui rulment. Era inevitabil. Nu incerca sa faci si tu ce vezi pe youtube. Aceia sunt specialisti. Tu, de cele mai multe ori, nu. Cauta neaparat un mecanic de categoria celor din filmulete, ca sa iti asigure montajul. Daca ne soliciti iti gasim noi. Sigur cunoastem unul la tine in zona. Montat corect, un rulment va extinde perioada de functionare a transmisiei si ii va spori performanta.

Specificatii tehnice:
• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura