Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 602-212-97

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
LR6GQX9M-SC
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de un rulment butuc Dana Spicer 602-212-97 Intrerupem programul de stiri pentru un anunt special - il avem deja in depozit! Se afla in cantitati suficiente pentru un numar ridicat de solicitari. Detinem doar modele certificate si acceptate de piata, toate noi si cu o fiabilitate care nu lasa loc vreunei indoieli. Il poti solicita la orice ora, si il expediem la orice ora. Consultantii nostri iti vor furniza toate detaliile legate de caracteristicile produsului, de posibilitatile de montaj, de pret si garantie. Revenim la programul de stiri, va rugam sa ne sunati.

Se spune ca pasiunea iti confera libertatea de a fi cine iti doresti. Iar acest lucru nu are nevoie de explicatii la tabla, se intampla cu toti, in carierele noastre. La ACN ne dorim sa fim un depozit aprovizionat la standardul oricarui depozit din lumea dezvoltata. Sa facem toate activitatile noastre ireprosabil, sa nu facem loc arbitrariului, sa raspundem la solicitari ireprosabil. Ne dorim sa fim mereu prima optiune. Sa fim pe agenda tuturor exemplul de buna practica, reperul dupa care fiecare ii judeca pe ceilalti parteneri ai sai din sector. Si cum reusim toate acestea? Cu pasiune. Punem suflet in tot ce facem.

Rulment butuc Dana Spicer 602-212-97 cu el lucrezi in siguranta!
Acest rulment se vinde in pereche. De asemenea, este indicat ca, la reparatie, sa schimbi si simeringul care etanseaza butucul, odata cu inlocuirea rulmentilor si sa verifici lubrifiantul folosit in transmisia finala - sa aiba un indicativ corect si un nivel optim de umplere. Recomandam intotdeauna montarea in pereche a rulmentilor. Loviturile de ciocan ii pot deteriora, asa ca vei avea nevoie de o presa mecanica pentru aducerea lor in pozitia dorita. Si de un mecanic care stie sa o foloseasca!

Spune da recomandarilor noastre!
Ne poti apela pentru orice problema de natura tehnica a utilajelor tale, la orice ora si de oriunde. Chiar si din Haiti, caci e foarte aproape.  Consultantii nostri nu sunt deranjati de distante ci de problema. Sunt nerabdatori sa o preia si sa o rezolve. Au raspuns la orice intrebare si solutie la aceasta. Iar pretul este unul care multora li se pare imposibil - zero lei. Intreaba-ne consultantii, uita de buget, caci e pro bono. Problema este rezolvata.

Garantie
Nu trebuie sa ai grija cazului rarissim in care acest rulment butuc Dana Spicer 602-212-97 pe care ti l-am trimis ar putea avea un defect din fabricatie. Aceasta posibilitate nedorita este acoperita integral. Produsul este original si vine impreuna cu un certificat de garantie in primele 6 luni, pentru acest tip de eveniment.

Livrare
Timpul inseamna bani, se stie dintotdeauna. Tocmai din acest motiv avem acces la toate variantele in ceea ce priveste expeditia. Ne contactezi telefonic sau ne scrii, iar piesa de schimb va ajunge la tine in maxim 24 de ore, cu ce curier doresti. Sau, daca esti prin zona, exista posibilitatea sa treci pe la noi ca sa o ridici cu mainile tale. Indiferent de alegere cauta-ne utilizand datele din contact.

Montaj
Daca nu ai competenta ca sa montezi acest rulment butuc, atunci este cazul sa apelezi la serviciul unui mecanic profesionist. Colaboram cu echipe de mecanici oriunde in tara. Agenda noastra acopera intreg cuprinsul tarii. Contacteaza departamentul nostru tehnic pentru detalii. Piesa ta nu va ramane multa vreme in magazie.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura