Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dinte miniincarcator Bobcat S220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S220
Cod produs
AOHQ1V5T-AT
Out Of stock
Descriere
Stim ca nu-i un moment prea placut, dar ne vom stradui sa te ajutam sa il depasesti cat mai usor. Ne-am aprovizionat cu piese de cea mai buna calitate, remedii eficiente impotriva defectiunilor pe care le intampini. Utilajul tau are nevoie de dinti zdraveni pentru a functiona la capacitate maxima cat mai mult timp, fara sa ai grija inlocuirii lor. Cu un astfel de dinte miniincarcator Bobcat S220 super rezistent ii oferi utilajului tau forte proaspete, de care sa se poata bucura si folosi pe termen lung. O piesa impecabila, aidoma celei originale in privinta performantelor, nu si a pretului, care e foarte accesibil. Asigura-te ca montajul este executat ca la carte si te vei putea baza mult si bine pe ajutorul sau.

Calitatea pieselor de schimb pe care i le oferi este esentiala pentru utilajul tau. Experienta ne-a invatat multe despre utilaje si suntem gata sa-ti impartasim si tie din tainele lor. Tot ce ai de facut este sa intri in legatura cu specialistii nostri! Ei iti vor furniza toate informatiile de care ai nevoie si iti vor face recomandari extrem de utile pentru a-ti intretine exemplar utilajul. Suna-ne sau scrie-ne!

Dinte miniincarcator Bobcat S220 - o alegere isteata!
Cu dintii tociti, utilajului tau ii vine mai greu sa lucreze, in vreme ce componentele sistemului hidraulic si ale bratului incep sa fie expuse uzurii mai mult decat ar trebui. Inlocuirea dintilor uzati face parte din rutina, vrei nu vrei. Cu acest dinte pentru miniincarcator Bobcat S220 refaci fortele utilajului tau pentru mult timp si te bucuri din nou de o functionare impecabila.

Cu parteneri de incredere, depasesti cu usurinta obstacolele!
Stim ca uneori poate fi complicat sa descalcesti itele unei defectiuni, alteori nu esti sigur de compatibilitatea unei piese. Fie ca e vorba de dintii de care utilajul tau are nevoie sau de orice alte piese, nu te sfii sa ne ceri ajutorul. Iti oferim consultanta gratuita! Astfel, ai siguranta ca faci alegerile potrivite la momentul potrivit si beneficiezi de cele mai eficiente solutii pentru remedierea problemelor tehnice cu care te confrunti. Specialistii nostri sunt pe baricade si iti vor impartasi din experienta si cunostintele lor. Contacteaza-ne si scapi de grija defectiunilor!

Comanda linistit, pentru acest dinte miniincarcator Bobcat S220 ai o garantie de 6 luni de la data facturarii in cazul defectelor de fabricatie. Care, fie vorba intre noi, nu prea se intalnesc. Totusi, pastreaza documentele pe care le regasesti in interiorul coletului. Just in case!

Resursa de pret este timpul si nu ti-o irosim, ne vom misca super rapid. O data ce ai plasat comanda, online sau telefonic, acest dinte miniincarcator Bobcat S220 porneste catre tine. Iar daca esti prin apropiere, poti veni si singur dupa el, la depozitul nostru situat langa Bucuresti.

Daca nu-i corect montat, n-o sa-ti iasa cum ti-ai propus. Ideal este sa apelezi la persoane calificate, care vor bifa toate aspectele necesare ca sa mearga treaba struna. De ai nevoie, te punem in contact cu o echipa de incredere din apropierea ta.

Distanta dintre gauri - 43mm
Distanta dintre falci - 18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura