Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 311-112-230

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
XJOZ4S6L-SC
Out Of stock
Descriere
Oare cum este acest rulment butuc Dana Spicer 311-112-230 despre care citesti chiar acum pe site-ul nostru?  O fi bun? O fi si asta vreo teapa? Numai cand iti amintesti cum te-a facut unul in talciocul de la Autovit si ti se urca sangele la cap. Intrebari normale, dar nu te ingrijora. Cu noi poti fi sigur ca nu e teapa. E alegerea cea buna. Ca sa te convingi, te invitam la depozit. O sa vezi cu ochii tai rulmentul ca sa te convingi ca este unul original, functional si compatibil cu utilajul tau.  Lasa la poarta orice neincredere!

Fiecare zi de munca este o provocare. Ar fi, poate, plictisitor fara sa ai mereu un obiectiv de indeplinit, un varf de cucerit, o lucrare de terminat. Pentru asemenea teluri indraznete ai nevoie de resurse si de utilaje functionale, in plina forma. Si, fara doar si poate, de un back up asigurat, mai ales in ce priveste piesele de schimb atunci cand apare vreo defectiune nedorita. Un suport profesionist, operativ si de incredere. Pune-ne pe agenda ta de prim ajutor. Vom fi acolo la primul apel.

Rulment butuc Dana Spicer 311-112-230 pentru utilaje de nota 10!
Nu trebuie sa uiti niciodata ca rulmentii se monteaza de preferat in pereche, deoarece trebuie sa asiguri o miscare de rotatie fara excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Orice mecanic iti va recomanda sa schimbi si simeringul ce etanseaza puntea la locul de intrare al pinionului de atac, odata cu noii rulmenti. Si nu uita cuvantul magic - lubrifiere!

Informare gratuita pentru o munca de calitate!
Nu toata lumea are la dispozitie timp cu nemiluita si sa mai dea si la altii, mai ales cand e vorba sa managerieze o situatie tehnica legata de o reparatie. Aici e momentul in care intervin colegii nostri din departamentul de asistenta tehnica. Ei iti vor recomanda la fix piesa compatibila cu vehiculul tau, iar daca doresti iti vor recomanda si un mecanic cu experienta in domeniu care sa asigure montajul. Economisesti asa atat bani, cat si timp, cat si nervi. Toate sunt importante pentru tine si stim sa le apreciem. Conteaza pe noi pentru o experienta tehnica prompta si empatica!

Garantie
Garantia care te va asigura ca orice situatie legata de defectiunile din fabrica a acestui rulment butuc Dana Spicer 311-112-230 va fi remediata rapid o primesti in acelasi pachet sub forma unui certificat de garantie. El este valabil 6 luni de zile. Lucreaza linistit!

Livrare
Iti doresti o livrare prompta? Conteaza pe noi! Colaboram cu cele mai bune firme de curierat din tara. Pachetul tau va fi livrat in decursul unei zile lucratoare, indiferent de marginea de tara in care utilajul tau se afla. Totodata, metoda de plata este ramburs si poti verifica continutul coletului inainte de a-l achita. Daca preferi sa ridici acest rulment personal, vino la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Te asteptam cu drag! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne apelezi utilizand datele din contact ca sa putem da drumul la expeditie.

Montaj
Nu facem treaba pe jumatate, asadar vrem sa ne asiguram ca utilajele tale functioneaza corespunzator cu piesa comandata de la noi. Pentru asta iti putem pune la dispozitie un service mobil care efectueaza orice operatiune de intretinere sau reparatie acolo unde sunt stationate utilajele. De asemenea, colaboram cu numerosi mecanici meseriasi din multe localitati de pe intreg cuprinsul tarii. Acestia ajung repede la tine. Treaba e rezolvata integral!

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura