Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 311-112-139

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
5SJ6NWYK-SC
Out Of stock
Descriere
Nu este o descoperire a secolului faptul ca rulmentii sunt indispensabili pentru functionarea mobila si sigura a utilajelor tale. Mai ales cand ai nevoie de un utilaj care sa intre pe santier in forta. Acest rulment butuc Dana Spicer 311-112-139 este produsul de care ai nevoie, si stii de ce? Pentru ca vrei ca utilajul tau sa porneasca la cheie. Poate unora le suna a poezie, dar nu e deloc asa. Cumpara acest rulment recomandat de noi, monteaza-l cum trebuie, lubrifiaza-l si vei vedea ca functionarea utilajului nu e un chin ci un poem.

Bine ai venit in ACN MALL. Magazinul nostru este locul in care se intalnesc inteligenta cu tehnologia. Gasesti aici cele mai complexe piese de schimb, unelte inteligente pentru sustinerea mentenantei, profile despre care nici nu ai stiut ca exista, modele care par ca vin din viitor. Utilaje grele imense care te inspaimanta doar cu dimensiunea lor. Nu te teme, ele sunt bune si docile. O simpla vizita printre rafturile noastre este o experienta de neuitat. Consultantii nostri iti pot vorbi despre fiecare. Si nu pleci niciodata cu mana goala. Te mai asteptam.

Rulment butuc Dana Spicer 311-112-139 intotdeauna in sprijinul fortei utilajelor tale!
Cum alegi acei rulmenti care corespund nevoilor tale? Este important sa ai in vedere ca, in primul rand, calitatea pieselor este esentiala: de capacitatea acestora de a transmite momentul de rotatie depinde buna functionare a sistemelor de transmisie. In momentul in care alegi un rulment, trebuie sa tii cont de capacitatea sa de a diminua eventuale socuri, de a prelua si de a transmite puterea, dar si de a preveni aparitia sarcinilor prea mari sau de a preveni dezvoltarea unor turatii periculoase. Bineinteles, nu uita de elementele de legatura si de lubrefierea corespunzatoare.

Bate palma! De doua ori!
Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Spune si celorlalti pe care ii cunosti, desi credem ca stiu deja toti. Dar poate nu stiti exact in ce consta. Uite, iti spunem acum. Personalizam. Identificam problema. Prin dialog cu clientul ajungem la problema care doare. Apoi cautam piesa ideala necesara reparatiei. Si nu ne oprim aici. Daca doresti, construim un mic plan de intretinere ca sa nu mai patesti astfel de incidente. Si, bonus, iti trimitem un mecanic. Te-am convins? Bate palma! Mai bate-o odata!

Garantie
Garantia care te va asigura ca orice situatie va fi remediata rapid, o primesti in acelasi pachet cu piesa si factura. Ea este valabila 6 luni de zile, de la data facturarii. Acest rulment butuc Dana Spicer 311-112-139 detine, asadar, un certificat de garantie valabil 6 luni de zile. Acesta este valabil doar pentru eventualele defectiuni din fabrica.

Livrare
Imediat ce ai efectuat comanda, livram acest rulment, oriunde in tara, prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Ai avantajul de a putea verifica starea pieselor inainte de a le plati, pentru a fi sigur ca nu exista probleme. O alternativa viabila este sa vii pana la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, unde noi te asteptam. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne apelezi utilizand datele din contact.

Montaj
Pentru un montaj sigur, apeleaza la noi. Unul dintre mecanicii nostri colaboratori va sosi foarte repede la punctul tau de lucru si va folosi o presa mecanica, foarte importanta deoarece previne deformarea piesei, care poate fi cauzata altfel de loviturile de ciocan. Nu ezita sa apelezi la noi si pentru alte reparatii sau probleme de intretinere intampinate de utilajul tau. Vom face totul ca sa iti solutionam rapid problema. Suna-ne acum si iti dam toate detaliile.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura