Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 311-112-87

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
INAZEQS0-SC
Out Of stock
Descriere
Daca iti evaluezi obiectiv activitatea si munca pe care o prestezi, aceasta iti va arata cu n-a fost totul invaluit intr-o mare de roz si norisori albi. Au fost suficiente gap-uri, probleme si nervi care ti-au scos, uneori, perii albi. Bun, au fost o buna lectie pentru ceea ce urmeaza. De acum inainte, este elementar sa adopti rapid ba chiar anticipativ solutiile care sa anihileze rapid si total problemele tehnice. Incepe prin a-ti dota utilajul cu piese ireprosabile precum acest rulment butuc Dana Spicer 311-112-87 Piesele de schimb premium impreuna cu serviciile fara cusur sunt formula secreta a succesului. Vino cu noi si ai acces la ea!

Uneori intamplarile urate din viata ne descurajeaza si ne fac defensivi. Alteori, insa, acestea ne intaresc, ne fac sa ne adunam puterile si sa infruntam ce e de infruntat. Barbateste! Ca un antreprenor vero vero! Iar la final adaugi vitamina care te aduce la maximul de potential, vitamina ACN! Noi suntem cei care te vor propulsa spre beneficiile performantei! Apeleaza-ne de fiecare data cand te simti slab sau slabit, arata-ne unde e problema iar vom pune la lucru toate cunostintele noastre ca sa o rezolvam. Important e ca avem cu totii curaj!

Rulment butuc Dana Spicer 311-112-87 despre cifre si semnificatia lor
Defectarea unui rulment nu poate fi prevenita. Stiai ca, cca 16% dintre rulmenti se defecteaza prematur din cauza montarii incorecte? Ca cca 50% dintre rulmenti se defecteaza din cauza lubrifierii deficitare sau contaminarii? Din acest motiv, etansarile rulmentilor sunt foarte importante. Acestia sunt expusi zilnic la praf, apa, noroi, fibre de diferite texturi ori murdarie. Patrunderea acestor materiale in rulment este strict interzisa. Chiar si o particula de nisip este mult mai mare decat filmul de lubrifiere al piesei. Este bine sa cunosti toate aceste lucruri pentru o exploatare corecta a utilajului.

Afla de la noi ca
Oferta noastra de piese de schimb pentru sistemele de transmisie ale utilajelor grele se oglindeste in calitatea lucrarilor executate de acestea. Este o legatura directa, nemijlocita.  In plus, ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te scoata rapid din situatiile de opriri tehnice. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita, nu trebuie decat sa o soliciti. Sunt pregatiti, iar recomandarile sunt sigure 100%.

Garantie
Acest rulment Rulment butuc Dana Spicer 311-112-87 beneficiaza de un certificat de garantie, astfel ca tu nu mai trebuie sa iti faci prea multe griji. Primesti 6 luni de gratie, atat cat dureaza garantia pentru orice posibil defect de fabricatie, pentru ca tu sa fii sigur ca ai primit un produs sanatos. Suntem alaturi de tine la fiecare pas, cu fiecare alegere pe care o faci.

Livrare
Expeditia este o etapa importanta si avem grija sa fie una reusita.  Astfel, primesti rulmentul in 24 de ore, oriunde in Romania, pentru ca lucram cu cele mai operative firme de curierat. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine i-o poti da mecanicului ca sa o insereze in mecanism. Spune-ne cum doresti sa parcurgem aceasta etapa utilizand datele din contact. Te asteptam pentru urmatorul produs.

Montaj
Nu fi nehotarat atunci cand trebuie sa apelezi la profesionisti. Un montaj efectuat ca la carte, dar si rapid, cat ai zice diferential, te va scuti de o gramada de neplaceri. Inconjoara-te de specialisti, iar articolul tehnic de inlocuire isi va va face treaba cat si cum trebuie.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura