Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata New Holland W110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland W110
Cod produs
13G8VYON-IA
Out Of stock
Descriere
Iti prezentam, chiar acum, aceasta piesa cu caracteristici impresionante! Brida cardan fata New Holland W110 reprezinta pentru noi o surpriza tare placuta! Este o componenta fabricata din otel de buna calitate si ajuta enorm la functionarea corecta si sigura a sistemului de transmisie. Brida cruce cardan se monteaza la puntea din fata a incarcatorului frontal. Daca ai in dotare un incarcator frontal New Holland W110D, poti comanda fara probleme aceasta componenta.

Solicita chiar acum o oferta si iti putem prezenta si altele, la fel de atragatoare, pentru diverse alte componente ce le necesita utilajul tau. Suntem convinsi ca le vei gasi accesibile fata de ceea ce gasesti la ora actuala pe piata romaneasca a pieselor si consumabilelor pentru utilaje grele! Putem monta piesele comandate cu ajutorul echipei mobile sau te putem programa la un service de oriunde din tara. Avem parteneri de incredere pe tot teritoriul tarii.

Brida cardan fata New Holland W110 - o piesa cu adevarat durabila!

Scopul principal al bridelor este de a fixa componente care ar deveni vulnerabile la miscari nedorite. Utilajul tau are nevoie de aceasta piesa pentru a proteja componente mult mai costisitoare. Practic, acesta este rolul unei bride in general. Acest element, aparent insignifiant, previne accidentele nedorite. Si se asigura ca toate stau la locul lor.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Brida cruce cardan punte fata pentru incarcator frontal New Holland W110 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura