Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Disc frictiune sinterizat JCB 459/50721

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 459/50721
Cod produs
AG64XNL2-AT
Out Of stock
Descriere
Timpul nu ne iarta. Nici uzura nu iarta componentele utilajelor, fapt care se rasfrange asupra performantelor acestora. Pentru a-ti mentine utilajul in cea mai buna forma, foloseste intotdeauna piese cat mai rezistente si mai calitative, asa cum este acest disc frictiune sinterizat JCB 459/50721 care ti-a atras atentia. Fiabil si extrem de rezistent, iti va oferi performante remarcabile vreme indelungata, asemeni celui original. Preia cu succes tensiunile si socurile, nu cedeaza cu una, cu doua. Iar de uzat? Mai e mult pana acolo!

Apeleaza cu incredere la noi ori de cate ori te confrunti cu o defectiune! Te ajutam sa-ti pastrezi utilajul in parametri optimi de functionare pe termen lung. Ai la indemana toate resursele necesare - piesele de schimb pe care le gasesti la noi sunt piese de cursa lunga, pregatite sa infrunte cu brio orice provocare. In plus, specialistii nostri te consiliaza pas cu pas, ca sa fii sigur ca faci achizitiile potrivite si ca obtii rezultatele pe care ti le doresti. Suna-ne!

Disc frictiune sinterizat JCB 459/50721 - pentru o functionare impecabila!
In arhitectura masinariei tale se petrec lucruri complexe. Componentele depind una de cealalta in desfasurarea actiunii, de aceea trebuie sa le tratezi pe toate cu aceeasi masura. Acest disc frictiune sinterizat JCB 459/50721 are misiunea de a transmite cuplul de rotatie de la piesa in care dantura este montata, catre discurile metalice. Este o piesa esentiala pentru echilibrul cutiei de viteze, caci asigura o transmisie perfecta a cuplului.

Venim in intampinarea nevoilor tale!
Lupta cu defectiunile este mult mai usoara cand ai aliati de nadejde si esti bine informat. Si pentru ca stim ca nu-i intotdeauna simplu sa identifici cele mai bune solutii de remediere a problemelor tehnice, credem ca ti-ar fi foarte utile sfaturile specialistilor nostri. Experienta si cunostintele lor vaste iti vor fi de mare folos cand nu reusesti sa dai de cap unei defectiuni ori cand nu stii ce piese i-ar fi necesare utilajului tau. Daca vrei, poti face rost si de un plan personalizat de intretinere pentru utilajul tau, ca sa poti preveni momentele neplacute. Nu mai sta pe ganduri, contacteaza-ne!

N-ai motive sa-ti faci griji! Daca are vreun defect, il inlocuim, pentru ca acest disc frictiune sinterizat JCB 459/50721 vine insotit de o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor de fabricatie. Desi nu prea credem sa fie nevoie sa le folosesti, gasesti documentele necesare in interiorul coletului.

O data ce l-ai comandat online sau telefonic, acest disc frictiune sinterizat JCB 459/50721 porneste la drum. Ajunge la tine in cel mai scurt timp prin intermediul curierilor rapizi cu care colaboram. Dar ai si posibilitatea sa-l ridici de la sediul nostru de langa Bucuresti. Ne-am bucura sa te cunoastem!

Performantele unei piese depind foarte mult de calitatea montajului. Oricat de calitativa ar fi o piesa, cand montajul este incorect, rezultatele vor lasa de dorit. Nu-ti irosi timpul si banii, lasa montajul in mainile profesionistilor si-o sa-ti mearga treaba ca unsa. Daca ai nevoie, te punem in contact cu o echipa de incredere din zona ta de activitate.

Grosime - 2,32 mm
Diametru exterior - 133mm
Diametru interior - 93mm
45 de caneluri la interior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura