Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Disc frictiune sinterizat 2200330

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
2200330
Cod produs
5GZSL297-AT
Out Of stock
Descriere
In timp, discul pentru cutia de viteze se uzeaza si se subtiaza, astfel ca incepe sa patineze si isi pierde eficienta in transmiterea cuplului, realizand o transmisie partiala. Nu-i prea placut cand se intampla acest lucru, de aceea este necesara inlocuirea discului uzat. Pentru a-ti revigora utilajul, iti recomandam acest disc frictiune sinterizat 2200330 extrem de rezistent si de fiabil, pregatit sa-ti ofere performanta vreme indelungata. Reprezinta o alternativa excelenta a celui original, aceeasi calitate la un pret de neratat.

Daca nu esti sigur ca s-ar potrivi utilajului tau, intreaba-ne! Echipa noastra de specialisti este pregatita sa intervina. Oricare ar fi dilema sau problema tehnica pe care o intampini, vom identifica rapid cea mai buna solutie si-ti trimitem repejor piesele de care ai nevoie. Si nu orice piese, pentru ca in depozitul nostru s-au adunat doar cele care merita atentia si increderea oricarui proprietar de utilaje. Suna-ne, vei economisi resurse pretioase!

Disc frictiune sinterizat 2200330 - pentru o functionare impecabila!
In arhitectura masinariei tale se petrec lucruri complexe. Componentele depind una de cealalta in desfasurarea actiunii, de aceea trebuie sa le tratezi pe toate cu aceeasi masura. Acest disc frictiune sinterizat 2200330 are misiunea de a transmite cuplul de rotatie de la piesa in care dantura este montata, catre discurile metalice. Este o piesa esentiala pentru echilibrul cutiei de viteze, caci asigura o transmisie perfecta a cuplului.

Venim in intampinarea nevoilor tale!
Lupta cu defectiunile este mult mai usoara cand ai aliati de nadejde si esti bine informat. Si pentru ca stim ca nu-i intotdeauna simplu sa identifici cele mai bune solutii de remediere a problemelor tehnice, credem ca ti-ar fi foarte utile sfaturile specialistilor nostri. Experienta si cunostintele lor vaste iti vor fi de mare folos cand nu reusesti sa dai de cap unei defectiuni ori cand nu stii ce piese i-ar fi necesare utilajului tau. Daca vrei, poti face rost si de un plan personalizat de intretinere pentru utilajul tau, ca sa poti preveni momentele neplacute. Nu mai sta pe ganduri, contacteaza-ne!

N-ai motive sa-ti faci griji! Daca are vreun defect, il inlocuim, pentru ca acest disc frictiune sinterizat 2200330 vine insotit de o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor de fabricatie. Desi nu prea credem sa fie nevoie sa le folosesti, gasesti documentele necesare in interiorul coletului.

O data ce l-ai comandat online sau telefonic, acest disc frictiune sinterizat 2200330 porneste la drum. Ajunge la tine in cel mai scurt timp prin intermediul curierilor rapizi cu care colaboram. Dar ai si posibilitatea sa-l ridici de la sediul nostru de langa Bucuresti. Ne-am bucura sa te cunoastem!

Performantele unei piese depind foarte mult de calitatea montajului. Oricat de calitativa ar fi o piesa, cand montajul este incorect, rezultatele vor lasa de dorit. Nu-ti irosi timpul si banii, lasa montajul in mainile profesionistilor si-o sa-ti mearga treaba ca unsa. Daca ai nevoie, te punem in contact cu o echipa de incredere din zona ta de activitate.

Grosime - 2,32mm
Diametru exterior - 133mm
Diametru interior - 93mm
45 de caneluri la interior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura