Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Disc frictiune sinterizat JCB 445/30011

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 445/30011
Cod produs
O87BNIX9-AT
Out Of stock
Descriere
Randamentul scazut n-are cum sa-ti placa, e de inteles. Dar ai facut deja primul pas - te afli aici, poti considera problema pe jumatate rezolvata. Cand discul pentru cutia de viteze se uzeaza si se subtiaza, eficienta sa in transmiterea cuplului scade. Astfel se explica problema pe care o intampini. Ai nevoie de un disc nou, cat mai rezistent si, din fericire, avem unul nemaipomenit. Acest disc frictiune sinterizat JCB 445/30011 merita din plin increderea ta, caci este o piesa de foarte buna calitate, capabila sa-ti ofere performante aidoma celei originale. Preia eficient socurile si tensiunile, fara riscul de a se sparge si rezista mult si bine in fata uzurii. Pune-l la incercare!

Ofera-i forte proaspete utilajului tau atunci cand remarci ca da semne de oboseala. Ti-am pregatit o gama generoasa de piese de schimb de cea mai buna calitate - spune-ne care-i baiul si noi venim cu solutia! Orice simptom merita atentia ta, caci de amani interventia, problema se poate agrava in timp. Discuta cu specialistii nostri si afla mai multe despre nevoile utilajului tau - suna-ne!

Disc frictiune sinterizat JCB 445/30011 - pentru randament maxim!
In arhitectura masinariei tale se petrec lucruri complexe. Componentele depind una de cealalta in desfasurarea actiunii, de aceea trebuie sa le tratezi pe toate cu aceeasi masura. Acest disc frictiune sinterizat JCB 445/30011 are misiunea de a transmite cuplul de rotatie de la piesa in care dantura este montata, catre discurile metalice. Este o piesa esentiala pentru echilibrul cutiei de viteze, caci asigura o transmisie perfecta a cuplului.

Venim in intampinarea nevoilor tale!
Lupta cu defectiunile este mult mai usoara cand ai aliati de nadejde si esti bine informat. Si pentru ca stim ca nu-i intotdeauna simplu sa identifici cele mai bune solutii de remediere a problemelor tehnice, credem ca ti-ar fi foarte utile sfaturile specialistilor nostri. Experienta si cunostintele lor vaste iti vor fi de mare folos cand nu reusesti sa dai de cap unei defectiuni ori cand nu stii ce piese i-ar fi necesare utilajului tau. Daca vrei, poti face rost si de un plan personalizat de intretinere pentru utilajul tau, ca sa poti preveni momentele neplacute. Nu mai sta pe ganduri, contacteaza-ne!

N-ai motive sa-ti faci griji! Daca are vreun defect, il inlocuim, pentru ca acest disc frictiune sinterizat 445/30011 vine insotit de o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor de fabricatie. Desi nu prea credem sa fie nevoie sa le folosesti, gasesti documentele necesare in interiorul coletului.

O data ce l-ai comandat online sau telefonic, acest disc frictiune sinterizat JCB 445/30011 porneste la drum. Ajunge la tine in cel mai scurt timp prin intermediul curierilor rapizi cu care colaboram. Dar ai si posibilitatea sa-l ridici de la sediul nostru de langa Bucuresti. Ne-am bucura sa te cunoastem!

Performantele unei piese depind foarte mult de calitatea montajului. Oricat de calitativa ar fi o piesa, cand montajul este incorect, rezultatele vor lasa de dorit. Nu-ti irosi timpul si banii, lasa montajul in mainile profesionistilor si-o sa-ti mearga treaba ca unsa. Daca ai nevoie, te punem in contact cu o echipa de incredere din zona ta de activitate.

Grosime - 2,32mm
Diametru exterior - 133mm
Diametru interior - 93mm
45 de caneluri la interior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura