Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan punte fata Volvo BL70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL70
Cod produs
6GYBNA4Q-AT
Out Of stock
Descriere
Un utilaj bine intretinut va putea da randamentul pe care ti-l doresti, de aceea conteaza foarte mult ce piese de schimb ii oferi. Tu te bazezi pe el, iar el se bazeaza pe tine - un parteneriat echitabil. Pentru fixarea bridei cardanului, iti recomandam acest surub cardan punte Volvo BL70 super rezistent si fiabil,  de care utilajul tau va fi cu siguranta multumit, caci nu cedeaza cu una, cu doua  si este pregatit sa faca fata solicitarii intense. Tot ce mai ai de facut este sa te asiguri ca montajul este efectuat corect.

Ne place sa facem lucrurile sa fie cat mai simple, pentru ca pretuim si timpul, dar si satisfactia clientilor nostri. Venim in intampinarea nevoilor tale cu solutii complete pentru remedierea defectiunilor cu care te confrunti - la noi gasesti si piesele (si nu orice piese), dar si suportul tehnic atat de necesar in multe situatii. Pentru ca sfatul potrivit in momentele-cheie iti salveaza resurse pretioase. Suna-ne, specialistii nostri raspund prompt solicitarilor tale!

Surub cardan punte Volvo BL70 - pentru un plus de eficienta!
Utilajul tau este ca un organism complex, compus dintr-o serie de mecanisme raspunzatoare de diferite procese esentiale pentru buna sa functionare. Cand o piesa da semne de uzura, intregul ansamblu este perturbat, de aceea trebuie sa actionezi rapid, direct la sursa. Acest surub cardan punte Volvo BL70 are misiunea de a fixa brida cardanului. O piesa aparent simpla, cu un rol foarte important - trateaza-l cum se cuvine.

Te scoatem la liman!
Stim ca nu-i intotdeauna simplu sa descalcesti itele unei defectiuni, mai ales cand timpul te preseaza - toate datele tehnice se transforma intr-un amalgam din care nu stii ce sa alegi pentru a iesi din impas. De aceea ne-am gandit ca ti-ar fi extrem de util serviciul nostru de consultanta pe care ti-l oferim gratuit. Obtii rapid cele mai eficiente solutii, adaptate problemei cu care te confrunti si nevoilor utilajului tau. Simplu, fara batai de cap! Echipa noastra de specialisti isi pune la bataie toate toata priceperea si cunostintele pentru a-ti sari in ajutor. Alege cum vrei sa comunicam - in scris sau telefonic - si-o rezolvam!

Comanda cu incredere, caci esti asigurat. Acest surub cardan punte fata pentru buldoexcavator Volvo BL70 vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in caz ca prezinta defecte de fabricatie. Desi astfel de cazuri sunt extrem de rare, pastreaza totusi documentele necesare pe care le regasesti in interiorul coletului.

Stai linistit, iti intelegem urgenta si iti vom livra acest surub cardan punte Volvo BL70 super rapid. Ajunge la tine in aproximativ 24 de ore in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online . Iar de esti pe aproape, poti veni si la sediul nostru de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Pentru o functionare impecabila, montajul are o importanta deosebita. Degeaba piesa este de calitate, daca este incorect montata. N-ai sa ai rezultatele asteptate, nici pe departe. Ca sa te asiguri ca totul va merge brici, lasa montajul in mainile profesionistilor. De nu stii la cine sa apelezi, da-ne de veste si iti trimitem noi o echipa specializata.

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura