Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan punte fata Volvo BL60

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL60
Cod produs
W1BP83ZQ-AT
Out Of stock
Descriere
Alegerile pe care le faci iti influenteaza direct parcursul. Iar cand vine vorba de piesele de schimb necesare utilajului tau, calitatea este un criteriu foarte important, caci de ele depind performantele masinariei tale. Chiar de ai de inlocuit doar un banal surub, este esential sa fie unul cat mai zdravan si mai calitativ, asa cum este si acest surub cardan punte Volvo BL60 care ti-a atras atentia. Fiabil si extrem de rezistent, face fata cu brio solicitarii intense si asigura o fixare impecabila a bridei cardanului, daca este montat corespunzator.

De mai ai nevoie si de alte piese de schimb pentru utilajul tau, exploreaza pe indelete oferta noastra sau contacteaza-ne si discuta cu specialistii nostri. Te vor ajuta sa identifici piesele potrivite si iti vor oferi ponturi utile legate de intretinerea utilajului tau. Cand folosesti produse de cea mai buna calitate si nu amani interventiile tehnice necesare, imbunatatesti performantele utilajului tau. Suna-ne, vei economisi resurse importante!

Surub cardan punte Volvo BL60 - rezistenta si fiabilitate!
Priveste-ti utilajul ca pe un puzzle urias, in care fiecare piesa isi are rolul sau bine stabilit. Cand lipseste vreuna, incep problemele. Cedeaza inca una, si apoi inca una, si tot asa. Acest surub cardan punte Volvo BL60 este responsabil de fixarea bridei cardanului, asadar rolul sau nu-i deloc de neglijat. Asigura-te ca alegi piesa potrivita si nu fa rabat la calitate in privinta sa.

Cand ai nelamuriri, contacteaza-ne!
Decat sa-ti prinzi urechile in multitudinea de date tehnice, mai bine ne intrebi. Primesti rapid cele mai eficiente solutii pentru remedierea defectiunilor cu care te confrunti. Cand nu reusesti sa dai de cap vreunei defectiuni ori nu esti sigur de compatibilitatea vreunei piese, aici suntem - nu te costa nimic sa intrebi! Vei scuti eforturi importante, rezolvand problema in doi timpi si trei miscari.

Daca are vreun defect, ti-l inlocuim! Acest surub cardan punte fata pentru buldoexcavator Volvo BL60 vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in caz ca prezinta defecte de fabricatie. Gasesti documentele necesare in interiorul coletului.

Stim cat de mult conteaza sa ai la timp piesa de care ai nevoie. Daca te-ai hotarat, suna-ne sau solicita o oferta online si acest surub cardan punte Volvo BL60 pleaca spre tine! Il vei primi in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara. De asemenea, ai si posibilitatea sa ridici coletul de la sediul nostru, de langa Capitala, daca esti prin apropiere.

De vrei sa nu arunci banii pe fereastra si sa eviti dezamagirile, apeleaza pentru montaj la persoane calificate, care stiu exact ce-au de bifat pentru a-ti asigura rezultate maxime. Nu de alta, dar un montaj impropriu iti poate aduce surprize neplacute, caci poate afecta atat piesa in cauza, cat si piesele conexe, n-are rost sa risti. Daca ai nevoie de niste mesteri priceputi, ti-i trimitem noi!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura