Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan punte fata Volvo BL61PLUS

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL61PLUS
Cod produs
1BUV6P3S-AT
Out Of stock
Descriere
Chiar de nu pare cine stie ce piesa, surubul este un element de prindere absolut necesar pentru buna functionare a masinariei tale. Feluritele sisteme si componente pretind suruburi specifice, concepute anume pentru ele. Acest surub cardan punte Volvo BL61PLUS care ti-a atras atentia este destinat fixarii bridei cardanului. Este o piesa impecabila, ce merita din plin increderea ta, pentru ca este extrem de rezistent si de fiabil si isi va face treaba de minune vreme indelungata, daca beneficiaza de un montaj pe masura.

Sustinem eforturile pe care le faci zi de zi pentru a-ti mentine utilajul in forma maxima printr-o gama generoasa de piese de schimb de cea mai buna calitate, dar si prin suport tehnic tintit pe nevoile utilajului tau. Specialistilor nostri nu le scapa nicio noutate in domeniu, astfel ca iti vor putea oferi cele mai eficiente solutii de remediere a problemelor tehnice si de intretinere pe termen lung a utilajului tau. Suna-ne!

Surub cardan punte Volvo BL61PLUS - nu te lasa la greu!
Priveste-ti utilajul ca pe un puzzle urias, in care fiecare piesa isi are rolul sau bine stabilit. Cand lipseste vreuna, incep problemele. Cedeaza inca una, si apoi inca una, si tot asa. Acest surub cardan punte Volvo BL61PLUS este responsabil de fixarea bridei cardanului, asadar rolul sau nu-i deloc de neglijat. Asigura-te ca alegi piesa potrivita si nu fa rabat la calitate in privinta sa.

Cand ai nelamuriri, contacteaza-ne!
Decat sa-ti prinzi urechile in multitudinea de date tehnice, mai bine ne intrebi. Primesti rapid cele mai eficiente solutii pentru remedierea defectiunilor cu care te confrunti. Cand nu reusesti sa dai de cap vreunei defectiuni ori nu esti sigur de compatibilitatea vreunei piese, aici suntem - nu te costa nimic sa intrebi! Vei scuti eforturi importante, rezolvand problema in doi timpi si trei miscari.

Daca are vreun defect, ti-l inlocuim! Acest surub cardan punte fata pentru buldoexcavator Volvo BL61PLUS vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in caz ca prezinta defecte de fabricatie. Gasesti documentele necesare in interiorul coletului.

Stim cat de mult conteaza sa ai la timp piesa de care ai nevoie. Daca te-ai hotarat, suna-ne sau solicita o oferta online si acest surub cardan punte Volvo BL61PLUS pleaca spre tine! Il vei primi in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara. De asemenea, ai si posibilitatea sa ridici coletul de la sediul nostru, de langa Capitala, daca esti prin apropiere.

De vrei sa nu arunci banii pe fereastra si sa eviti dezamagirile, apeleaza pentru montaj la persoane calificate, care stiu exact ce-au de bifat pentru a-ti asigura rezultate maxime. Nu de alta, dar un montaj impropriu iti poate aduce surprize neplacute, caci poate afecta atat piesa in cauza, cat si piesele conexe, n-are rost sa risti. Daca ai nevoie de niste mesteri priceputi, ti-i trimitem noi!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura