Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan punte fata Case TX130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case TX130
Cod produs
AX07Z1CR-RA
Out Of stock
Descriere
Descopera oferta noastra de pret, serviciile conexe gratuite si calitatea materialelor folosite, pentru a te bucura de performanta optima. Un astfel de surub cardan punte fata Case TX130 este un articol pe care noi il recomandam cu incredere! Piesa noastra de schimb este perfect compatibila si cu Case TX130-30, Case TX130-33! Calitate la superlativ pentru utilajele tale! Iti prezentam surubul cardan, un element de uzura conceput special pentru vehiculul tau, pentru a asigura performanta optima a acestuia. Materialele rezistente si tehnologia avansata se imbina perfect pentru a oferi un produs durabil si de incredere. Iti oferim consultanta tehnica gratuita si servicii conexe pentru a te asigura ca ai cea mai buna solutie, la un click distanta. Nu mai astepta, opteaza acum pentru surubul cardan!

Un surub cardan punte fata Case TX130 este un produs durabil!

Intrucat piesele trebuie sa iti fie la indemana inainte ca problemele sa apara si reparatiile sa fie de neevitat, ne vom ocupa, mai intai, de a te asigura de disponibilitatea pieselor de schimb in depozitul nostru. Cand o piesa da semne de uzura, trebuie sa actionezi rapid, direct la sursa. Acest surub are misiunea de a fixa brida cardanului. Iata o piesa simpla, dar cu un rol foarte important, asa ca, nu il neglija!

Servicii de top, la un click distanta!

Ne dorim ca tu sa poti lucra in liniste, avand la dispozitie toate resursele pentru asta! Pentru ca ne pasa de bunastarea afacerii tale si alegem sa ne implicam activ! Toate se vor intampla fara alte costuri pentru tine!

Acest surub cardan vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Certificatul de garantie al unui produs iti ofera siguranta si incredere! Pentru a te convinge ca alegerea facuta este una perfecta!

Livrarea nu este un joc de "ala, bala, portocala". Noi ne asiguram ca este strategie si seriozitate! In colaborarea cu noi nu exista "mai tarziu", nu exista "nu putem", nu exista "mai asteapta"! Vom livra acest surub cardan punte fata pentru incarcator telescopic Case TX130 super rapid. Suna-ne, sau solicita o oferta online .

Un montaj de calitate este precum secretul in bucatarie. Nu te poti baza strict pe ingredientele unei retete. Pasii in care adaugi fiecare produs sunt si ei extrem de importanti! Asa se intampla si cu montajul pieselor de schimb! Nu este suficient sa dispui de produse corecte si calitative, ci trebuie sa respecti indicatiile de montaj pentru a avea succesul asigurat!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura