Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan punte fata pentru buldoexcavator Case 580LPS

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580LPS
Cod produs
C9MJ4YFD-RA
Out Of stock
Descriere
Un astfel de surub cardan punte fata Case 580LPS te asteapta in depozitul nostru la o oferta senzationala! Cu un astfel de surub super durabil ai parte de performanta la fiecare utilizare a buldoexcavatorului tau. Cu noi, ai acces la suruburile de cea mai buna calitate pentru utilajele tale industriale. Suntem dedicati sa oferim produse rezistente si de durata, astfel incat sa te poti bucura de performanta optima a utilajului tau. Suruburile noastre sunt fabricate din materiale de inalta calitate si sunt testate pentru ca producatorul sa fie sigur ca indeplinesc standardele impuse. Sunt compatibile cu o gama larga de modele si marci, astfel incat sa poata fi utilizate in orice situatie. Nu trebuie sa iti faci griji in privinta uzurii premature, sau a defectiunilor, deoarece suruburile noastre sunt proiectate sa reziste la conditii dure si sa ofere o fixare sigura. In plus, oferim suport tehnic complet pentru a te ajuta sa gasesti surubul potrivit pentru utilajul tau.

Un surub cardan punte fata Case 580LPS este un articol calitativ!

Intrucat piesele trebuie sa iti fie la indemana inainte ca problemele sa apara si reparatiile sa fie de neevitat, ne vom ocupa, mai intai, de a te asigura de disponibilitatea pieselor de schimb in depozitul nostru. Cand o piesa da semne de uzura, trebuie sa actionezi rapid, direct la sursa. Acest surub are misiunea de a fixa brida cardanului. Iata o piesa simpla, dar cu un rol foarte important, asa ca, nu il neglija!

Noi suntem prietenii pieselor de schimb!

Depozitul nostru este ticsit cu piese de schimb din toate categoriile, de cea mai buna calitate! Iar, in jurul pieselor de schimb toti elfii Mosului trebaluiesc cu drag si spor continuu, asa incat produsele sa fie in cea mai buna stare, in ordine, fiindca in orice clipa un client poate avea nevoie de noi! Inca mai mult, iti punem la dispozitie toate informatiile de care dispun expertii nostri, pentru ca tie sa iti fie ziua mult mai senina si mai clara!

Acest surub cardan vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Transparenta in comercializarea pieselor de schimb nu este un deziderat pentru noi, este un „must”! Nu s-ar putea altfel!

Vom livra acest surub cardan punte fata pentru buldoexcavator Case 580LPS super rapid. Ajunge la tine cat ai zice peste, in orice localitate din tara te-ai afla. Suna-ne sau solicita o oferta online . Ne-am dat tot interesul pentru a afla care curieri sunt cei mai seriosi si pentru a colabora doar cu aceia!

Montajul poate face ca utilajul tau sa nu functioneze normal, cata vreme piesa nu a fost amplasata corespunzator in angrenajul vehiculului tau! Asadar, fii ferm! Impune standarde! Fa-o pentru bunul mers al masinariei tale!

Specificatii tehnice:

• d=7,8mm
• L=19mm
• cheie hexagonala - 8 mm
• fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura