Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan punte spate New Holland B110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B110
Cod produs
IJPG8NEH-AT
Out Of stock
Descriere
Fara suruburile potrivite, n-ai sa ai rezultatele dorite. Pentru ca asa mici si insignifiante cum par, sunt esentiale in structura utilajului tau. Alege-le cu cap si vei obtine maxim. Acest surub cardan punte New Holland B110 care ti-a atras atentia iti merita din plin increderea, pentru ca este o piesa de cea mai buna calitate, care nu se sperie nici de provocari, nici de solicitarea intensa la care inevitabil va fi supusa. Fiabil si extrem de rezistent, acest surub iti va depasi asteptarile daca-i asiguri un montaj corespunzator.

De astfel de piese are nevoie orice utilaj pentru a performa in parametri optimi. Anii de experienta ne-au invatat sa punem mare pret pe calitate, iar acest lucru se reflecta in satisfactia si fidelitatea clientilor nostri. In plus, venim in intampinarea nevoilor tale cu suport tehnic personalizat. Cand intampini probleme tehnice, da-ne de veste si-o rezolvam!

Surub cardan punte New Holland B110 - pentru o functionare impecabila!
Daca vrei ca utilajul tau sa-si faca treaba la capacitate maxima, nu neglija niciuna din componentele sale. Mari sau mici, toate piesele sale sunt importante, ca doar n-or fi puse degeaba acolo. Spre exemplu, acest surub cardan punte New Holland B110 are misiunea de a fixa brida cardanului, ceea ce-l face indispensabil pentru o functionare optima.

Ai nelamuriri? Intreaba-ne ce vrei sa stii!
Iti sustinem eforturile si vrem sa simplificam cat mai mult lucrurile. De aceea credem ca un serviciu de consultanta ti-ar fi extrem de util. Mai ales ca este si gratuit! Asadar, ori de cate ori ai nevoie de informatii suplimentare sau daca nu reusesti sa dai de cap vreunei defectiuni, nu ezita sa ne contactezi. Specialistii nostri se documenteaza in permanenta pentru a-ti putea oferi prompt cele mai eficiente solutii, adaptate nevoilor utilajului tau. Contacteaza-ne!

Pentru acest surub cardan punte spate pentru buldoexcavator New Holland B110 ai o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in caz de defecte de fabricatie. Astfel de cazuri sunt foarte rare, dar totusi, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Iti intelegem urgenta si ne vom misca super rapid. Vei primi acest surub cardan punte New Holland B110 in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara te-ai afla. Suna-ne sau sa solicita o oferta online. Ai si posibilitatea de a veni la sediul nostru de langa Capitala, daca esti prin apropiere.

Daca-i montat incorect, nu-si mai poate face treaba corespunzator. Asigura-te ca beneficiezi de un montaj impecabil, efectuat de persoane calificate. O fi vorba de un simplu surub, dar nu risca apeland la carpaci de ocazie. Daca ai nevoie de niste mesteri priceputi, da-ne de veste si ti-i trimitem noi!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura