Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan punte spate New Holland B110BTC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B110BTC
Cod produs
FVY5UJBI-AT
Out Of stock
Descriere
Un surub atat de mic te poate opri din mers, dupa cum vezi. Nu mai pierde timp pretios, solutia problemei tale este chiar aici. Cu acest surub cardan punte New Holland B110BTC iesi din impas. O piesa de cursa lunga, super rezistenta si fiabila, ce merit din plin atentia, dar si increderea ta. Cu un montaj corespunzator, iti asigura o fixare desavarsita a bridei cardanului. Si asta pe termen lung, gratie metalului special din care este fabricat, care ii confera durabilitate.

Fara calitate nu faci nimic. In timp, mai mult pierzi, daca umbli cu ieftineli luate de te miri unde. Ofera-i utilajului tau produse de cea mai buna calitate si te va rasplati inzecit prin performantele sale. Ba chiar ii vei prelungi durata de viata, ceea ce inseamna o economie considerabila in bugetul tau. Hai sa te invatam cum sa-ti intretii impecabil utilajul! Suna-ne!

Surub cardan punte New Holland B110BTC - pentru o functionare ca la carte!
Daca vrei ca utilajul tau sa-si faca treaba la capacitate maxima, nu neglija niciuna din componentele sale. Mari sau mici, toate piesele sale sunt importante, ca doar n-or fi puse degeaba acolo. Spre exemplu, acest surub cardan punte New Holland B110BTC are misiunea de a fixa brida cardanului, ceea ce-l face indispensabil pentru o functionare optima.

Ai nelamuriri? Intreaba-ne ce vrei sa stii!
Iti sustinem eforturile si vrem sa simplificam cat mai mult lucrurile. De aceea credem ca un serviciu de consultanta ti-ar fi extrem de util. Mai ales ca este si gratuit! Asadar, ori de cate ori ai nevoie de informatii suplimentare sau daca nu reusesti sa dai de cap vreunei defectiuni, nu ezita sa ne contactezi. Specialistii nostri se documenteaza in permanenta pentru a-ti putea oferi prompt cele mai eficiente solutii, adaptate nevoilor utilajului tau. Contacteaza-ne!

Pentru acest surub cardan punte spate pentru buldoexcavator New Holland B110BTC ai o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in caz de defecte de fabricatie. Astfel de cazuri sunt foarte rare, dar totusi, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Iti intelegem urgenta si ne vom misca super rapid. Vei primi acest surub cardan punte New Holland B110BTC in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara te-ai afla. Suna-ne sau sa solicita o oferta online. Ai si posibilitatea de a veni la sediul nostru de langa Capitala, daca esti prin apropiere.

Daca-i montat incorect, nu-si mai poate face treaba corespunzator. Asigura-te ca beneficiezi de un montaj impecabil, efectuat de persoane calificate. O fi vorba de un simplu surub, dar nu risca apeland la carpaci de ocazie. Daca ai nevoie de niste mesteri priceputi, da-ne de veste si ti-i trimitem noi!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura