Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan punte fata New Holland B110BTC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B110BTC
Cod produs
YRTN49AI-AT
Out Of stock
Descriere
Gata cu stresul, gata cu alergatura! Inca putin si iti vei putea relua lucrul. Avem o sumedenie de piese de schimb de cea mai buna calitate pentru utilajul tau, iar suruburile ocupa un loc de cinste, caci sunt printre cele mai uzuale. Acest surub cardan punte New Holland B110BTC care ti-a atras atentia este cel care te va scoate din impas. Stim ca n-ai chef sa te intorci la aceesi problema prea curand - mergi pe mana noastra! Surubul acesta este extrem de rezistent si de fiabil, nu te va dezamagi. Asigura-te ca este montat corect si te vei bucura de rezultate excelente.

Daca vrei sa fii cu un pas inaintea defectiunilor, trebuie sa tii cont de cateva aspecte. In primul rand, esentiala este calitatea pieselor de schimb pe care le folosesti, dar la fel de importanta este si efectuarea la timp si in mod profesionist a interventiilor tehnice de care utilajul tau are nevoie. Amanarea unei reparatii duce adesea la agravarea problemei prin afectarea pieselor conexe si te trezesti cu o surpriza de proportii… una neplacuta. Suna-ne si afla mai multe!

Surub cardan punte New Holland B110BTC - pentru o functionare optima, mizeaza pe calitate!
Daca vrei ca utilajul tau sa-si faca treaba la capacitate maxima, nu neglija niciuna din componentele sale. Mari sau mici, toate piesele sale sunt importante, ca doar n-or fi puse degeaba acolo. Spre exemplu, acest surub cardan punte New Holland B110BTC are misiunea de a fixa brida cardanului, ceea ce-l face indispensabil pentru o functionare optima.

Ai nelamuriri? Intreaba-ne ce vrei sa stii!
Iti sustinem eforturile si vrem sa simplificam cat mai mult lucrurile. De aceea credem ca un serviciu de consultanta ti-ar fi extrem de util. Mai ales ca este si gratuit! Asadar, ori de cate ori ai nevoie de informatii suplimentare sau daca nu reusesti sa dai de cap vreunei defectiuni, nu ezita sa ne contactezi. Specialistii nostri se documenteaza in permanenta pentru a-ti putea oferi prompt cele mai eficiente solutii, adaptate nevoilor utilajului tau. Contacteaza-ne!

Pentru acest surub cardan punte fata pentru buldoexcavator New Holland B110BTC ai o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in caz de defecte de fabricatie. Astfel de cazuri sunt foarte rare, dar totusi, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Iti intelegem urgenta si ne vom misca super rapid. Vei primi acest surub cardan punte New Holland B110BTC in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara te-ai afla. Suna-ne sau sa solicita o oferta online. Ai si posibilitatea de a veni la sediul nostru de langa Capitala, daca esti prin apropiere.

Daca-i montat incorect, nu-si mai poate face treaba corespunzator. Asigura-te ca beneficiezi de un montaj impecabil, efectuat de persoane calificate. O fi vorba de un simplu surub, dar nu risca apeland la carpaci de ocazie. Daca ai nevoie de niste mesteri priceputi, da-ne de veste si ti-i trimitem noi!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura