Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan punte spate New Holland B100CTC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B100
Cod produs
6TLK7B0N-AT
Out Of stock
Descriere
Chiar de-i un simplu surub, nu poti alege chiar orice iti pica in mana. Au si ele rosturile si chichitele lor. Pentru fixarea bridei cardanului, iti recomandam acest surub cardan punte New Holland B100CTC super rezistent si fiabil, fabricat ca la carte pentru a-ti oferi cele mai bune rezultate pe termen lung. Caci nu cedeaza cu una, cu doua, oricat de dificile ar fi conditiile de operare. Iar daca este montat corect, scapi de problema vreme indelungata.

Asigura-te ca piesele de schimb pe care le folosesti sunt calitative, nu umbla cu ciurucuri daca n-ai chef de reparatii toata ziua-buna ziua. Mentine-ti utilajul in cea mai buna forma, prelungindu-i durata de viata si imbunatatindu-i performantele. Nu e nici greu, si nici costisitor cum ai putea crede. Pe termen lung, vei face economii considerabile. Suna-ne si afla mai multe!

Surub cardan punte New Holland B100CTC - calitatea este cea mai buna alegere!
Daca vrei ca utilajul tau sa-si faca treaba la capacitate maxima, nu neglija niciuna din componentele sale. Mari sau mici, toate piesele sale sunt importante, ca doar n-or fi puse degeaba acolo. Spre exemplu, acest surub cardan punte New Holland B100CTC are misiunea de a fixa brida cardanului, ceea ce-l face indispensabil pentru o functionare optima.

Ai nelamuriri? Intreaba-ne ce vrei sa stii!
Iti sustinem eforturile si vrem sa simplificam cat mai mult lucrurile. De aceea credem ca un serviciu de consultanta ti-ar fi extrem de util. Mai ales ca este si gratuit! Asadar, ori de cate ori ai nevoie de informatii suplimentare sau daca nu reusesti sa dai de cap vreunei defectiuni, nu ezita sa ne contactezi. Specialistii nostri se documenteaza in permanenta pentru a-ti putea oferi prompt cele mai eficiente solutii, adaptate nevoilor utilajului tau. Contacteaza-ne!

Pentru acest surub cardan punte spate pentru buldoexcavator New Holland B100CTC ai o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in caz de defecte de fabricatie. Astfel de cazuri sunt foarte rare, dar totusi, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Iti intelegem urgenta si ne vom misca super rapid. Vei primi acest surub cardan punte New Holland B100CTC in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara te-ai afla. Suna-ne sau sa solicita o oferta online. Ai si posibilitatea de a veni la sediul nostru de langa Capitala, daca esti prin apropiere.

Daca-i montat incorect, nu-si mai poate face treaba corespunzator. Asigura-te ca beneficiezi de un montaj impecabil, efectuat de persoane calificate. O fi vorba de un simplu surub, dar nu risca apeland la carpaci de ocazie. Daca ai nevoie de niste mesteri priceputi, da-ne de veste si ti-i trimitem noi!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura