Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan punte fata New Holland B110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B110
Cod produs
VO1R4Z7T-AT
Out Of stock
Descriere
De surubareala n-ai cum sa scapi, caci utilajul tau se bazeaza pe suruburi pentru a-si pastra integritatea si capacitatile. Asigura-te ca le alegi pe cele potrivite si nu fa rabat la calitate, caci in detalii sta diferenta. Iar acest surub cardan punte New Holland B110 care ti-a atras atentia este o piesa impecabila, ce nu cedeaza asa usor si merita din plin increderea ta. Este fiabil si extrem de rezistent, caci este fabricat dintr-un metal special, cu maxima precizie. Niste maini dibace ii vor oferi toate premisele pentru a-ti arata tot ce poate, caci montajul este esential pentru o functionare optima.

Daca vrei sa afli mai multe despre intretinerea utilajului tau in parametri optimi, specialistii nostri iti stau la dispozitie. Alege cum vrei sa comunicam - in scris sau telefonic, si vei primi informatii pretioase, extrem de utile in relatia cu utilajul tau. Ca sa scapi de stresul defectiunilor neprevazute, mergi pe mana noastra!

Surub cardan punte New Holland B110 - pentru o functionare optima, mizeaza pe calitate!
Daca vrei ca utilajul tau sa-si faca treaba la capacitate maxima, nu neglija niciuna din componentele sale. Mari sau mici, toate piesele sale sunt importante, ca doar n-or fi puse degeaba acolo. Spre exemplu, acest surub cardan punte New Holland B110 are misiunea de a fixa brida cardanului, ceea ce-l face indispensabil pentru o functionare optima.

Ai nelamuriri? Intreaba-ne ce vrei sa stii!
Iti sustinem eforturile si vrem sa simplificam cat mai mult lucrurile. De aceea credem ca un serviciu de consultanta ti-ar fi extrem de util. Mai ales ca este si gratuit! Asadar, ori de cate ori ai nevoie de informatii suplimentare sau daca nu reusesti sa dai de cap vreunei defectiuni, nu ezita sa ne contactezi. Specialistii nostri se documenteaza in permanenta pentru a-ti putea oferi prompt cele mai eficiente solutii, adaptate nevoilor utilajului tau. Contacteaza-ne!

Pentru acest surub cardan punte fata pentru buldoexcavator New Holland B110 ai o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in caz de defecte de fabricatie. Astfel de cazuri sunt foarte rare, dar totusi, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Iti intelegem urgenta si ne vom misca super rapid. Vei primi acest surub cardan punte New Holland B110 in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara te-ai afla. Suna-ne sau sa solicita o oferta online. Ai si posibilitatea de a veni la sediul nostru de langa Capitala, daca esti prin apropiere.

Daca-i montat incorect, nu-si mai poate face treaba corespunzator. Asigura-te ca beneficiezi de un montaj impecabil, efectuat de persoane calificate. O fi vorba de un simplu surub, dar nu risca apeland la carpaci de ocazie. Daca ai nevoie de niste mesteri priceputi, da-ne de veste si ti-i trimitem noi!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura