Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub punte spate Manitou MT143

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Manitou MT1435
Cod produs
HYMWK9CP-AT
Out Of stock
Descriere
Cand iti privesti utilajul cat este de masiv, iti vine greu sa crezi ca se poate impiedica de un simplu surub. Insa, de vrei sa-ti functioneze din nou in parametri optimi, trebuie sa te conformezi, inlocuind piesa problematica. Acest surub punte Manitou MT1435 care ti-a atras atentia este alegerea perfecta, caci este o piesa impecabila, fiabila si extrem de rezistenta. Nu se cramponeaza cu una, cu doua, si iti asigura o fixare impecabila daca beneficiaza de un montaj pe masura. Iar metalul special din care este fabricat ii confera durabilitatea pe care o astepti de la el.

Cu astfel de piese calitative iti faci utilajul fericit si ii prelungesti durata de viata. Suntem pregatiti sa ti le oferim oricand ai nevoie de ele. Ia din scurt orice defectiune si vei scuti si timp, si eforturi. Hai sa te invatam mai multe despre intretinerea utilajului tau! Te vei bucura de randament maxim din partea sa mai multa vreme. Suna-ne, poate fi simplu sa lucrezi eficient!

Surub punte Manitou MT1435 - o alegere inspirata!
Utilajul tau este compus dintr-o sumedenie de piese, mai mari sau mai mici, fara de care intregul n-ar mai fi intreg si functionarea sa ar fi compromisa. Spre exemplu, acest surub punte Manitou MT1435 este responsabil de fixarea bridei cardanului, nu poti face abstractie de el. Cu cat mai zdravan, cu atat mai bine!

Intrebari? Dileme? Noi avem solutii!
Si ti le furnizam gratuit, pentru ca stim ca timpul este pretios si numai de citit carti tehnice nu-ti arde, cand lucrarile trebuie finalizate cat mai rapid. De aceea venim in intampinarea nevoilor tale cu un serviciu de consultanta gratuita, ca sa ai acces rapid la informatiile de care ai nevoie, adaptate cerintelor utilajului tau. Avem o echipa bine pregatita pentru a-ti furniza solutii eficiente, prompte, la obiect. Contacteaza-ne!

N-ai motive de ingrijorare, acest surub punte spate pentru incarcator telescopic Manitou MT1435 vine la pachet cu o garantie 6 luni de la data achizitiei, pentru defectele de fabricatie. Desi nu prea credem sa ai nevoie de ele, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului. Just in case!

Timpul te preseaza, dar nu-ti fa griji! Iti vom livra acest surub punte Manitou MT1435 super rapid! Il primesti in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau sa solicita o oferta online. De asemenea, ai si posibilitatea de a veni si la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti prin apropiere!

Chiar daca este vorba de un simplu surub, montajul este esential pentru functionarea impecabila a utilajului tau. Apeleaza intotdeauna la profesionisti si te vei bucura de rezultate maxime. De nu cunosti pe nimeni, iti trimitem noi niste mesteri priceputi din zona ta.

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura