Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub punte spate Manitou MLT63

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Manitou MLT634
Cod produs
KM47AG0N-AT
Out Of stock
Descriere
Vrei s-o rezolvi rapid si eficient? Perfect! Hai sa trecem la treaba! Acest surub punte Manitou MLT634 nu se sperie de provocari, caci este extrem de rezistent si de fiabil - o alegere inspirata pentru a obtine performanta vreme indelungata. Este fabricat dintr-un metal special care ii confera durabilitate, cu maxima precizie si atentie la detalii, pentru a-ti oferi o fixare impecabila. Montat corespunzator desigur, caci nu uita ca si montajul este foarte important pentru a obtine rezultatele dorite.

Afla mai multe despre nevoile utilajului tau de la specialistii nostri! Daca tii cont de cateva reguli simple, te vei bucura de randament maxim cu minime eforturi. Iti punem la dispozitie resursele de care ai nevoie pentru a-ti intretine utilajul impecabil. Suna-ne si fa-ti misiunea mai usoara!

Surub punte Manitou MLT634 - indispensabil pentru o functionare impecabila!
In structura utilajului tau sunt o sumedenie de piese si far’ de vreuna nu se poate, caci ar fi compromisa functionarea in ansamblu a acestuia. Acest surub punte Manitou MLT634 este responsabil cu fixarea bridei cardanului, nu poti face abstractie de el, daca-ti doresti ca utilajul tau sa functioneze in parametri optimi.

Cand dai de greu, da-ne de veste!
Iti oferim consultanta gratuita pentru remedierea oricarei defectiuni dar si in tot ce tine de intretinerea utilajului tau. Ca sa-ti fie mult mai usor sa depasesti obstacolele, tot ce-ai de facut este sa ne contactezi. Vei primi solutii prompte, pertinente din partea specialistilor nostri, ba chiar poti face rost si de un plan personalizat de intretinere pentru utiljul tau. Contacteaza-ne!

Nu risti nimic! Acest surub punte spate pentru incarcator telescopic Manitou MLT634 vine la pachet cu o garantie 6 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor din fabrica. Daca-i ceva, ti-l inlocuim. Pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Stim cat de pretios este timpul si iti vom livra acest surub punte Manitou MLT634 super rapid. Ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, in orice colt al tarii te-ai afla. Suna-ne sau sa solicita o oferta online. Poti veni si la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti prin apropiere!

Pentru a te bucura de cele mai bune rezultate, nu neglija importanta montajului. Ca sa nu te trezesti cu surprize neplacute, cel mai indicat este sa lasi montajul pe mainile unor profesionisti. De ai nevoie, ti-i trimitem noi!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura