Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan punte spate Manitou MT1440

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Manitou MT1440
Cod produs
LG37RXJF-AT
Out Of stock
Descriere
Chiar de-i vorba de un simplu surub, nu umbla cu improvizatii. Mai bine apuci taurul de coarne si o rezolvi ca la carte. Si nici nu-i nevoie sa-ti bati capul, doar ai ajuns la noi si de solutii nu ducem lipsa. Iti recomandam acest surub cardan punte spate Manitou MT1440 fiabil si super rezistent, o alegere minunata in folosul utilajului tau. Si bineinteles, al tau. Daca-i montat corect, duce mult si bine, de-ai sa si uiti de el, caci este conceput pentru a infrunta conditii dificile de exploatare.

Iar de mai ai si alte defectiuni care iti dau de furca, da-ne de veste. Specialistii nostri vor identifica rapid cele mai bune remedii, ca sa-ti poti relua activitatea si mai curand. Si, pentru ca nu ne plac compromisurile, ti-am pregatit un intreg arsenal de piese de schimb de cea mai buna calitate, pentru rezultate excelente si durabile. Suna-ne!

Surub cardan punte spate Manitou MT1440 - indispensabil pentru o functionare impecabila!
Utilajul tau este compus dintr-o sumedenie de piese, mai mari sau mai mici, fara de care intregul n-ar mai fi intreg si functionarea sa ar fi compromisa. Spre exemplu, acest surub cardan punte spate Manitou MT1440 este responsabil de fixarea bridei cardanului, nu poti face abstractie de el. Cu cat mai zdravan, cu atat mai bine!

Intrebari? Dileme? Noi avem solutii!
Si ti le furnizam gratuit, pentru ca stim ca timpul este pretios si numai de citit carti tehnice nu-ti arde, cand lucrarile trebuie finalizate cat mai rapid. De aceea venim in intampinarea nevoilor tale cu un serviciu de consultanta gratuita, ca sa ai acces rapid la informatiile de care ai nevoie, adaptate cerintelor utilajului tau. Avem o echipa bine pregatita pentru a-ti furniza solutii eficiente, prompte, la obiect. Contacteaza-ne!

N-ai motive de ingrijorare, acest surub cardan punte spate pentru incarcator telescopic Manitou MT1440 vine la pachet cu o garantie 6 luni de la data achizitiei, pentru defectele de fabricatie. Desi nu prea credem sa ai nevoie de ele, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului. Just in case!

Timpul te preseaza, dar nu-ti fa griji! Iti vom livra acest surub cardan punte spate Manitou MT1440 super rapid! Il primesti in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. De asemenea, ai si posibilitatea de a veni si la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti prin apropiere!

Chiar daca este vorba de un simplu surub, montajul este esential pentru functionarea impecabila a utilajului tau. Apeleaza intotdeauna la profesionisti si te vei bucura de rezultate maxime. De nu cunosti pe nimeni, iti trimitem noi niste mesteri priceputi din zona ta.

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura