Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan punte fata Manitou M50-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Manitou M50-2
Cod produs
VRLSDE3K-AT
Out Of stock
Descriere
Cat de masiv este utilajul tau si iata ca un banal surub ii creeaza dificultati. Insa uita de griji! Acest surub cardan punte Manitou M50-2 este cel care te va scoate din impas. Calitativ, fiabil si extrem de rezistent - o piesa de toata isprava care nu se sperie de provocarile dificile. Chiar si intens solicitat, duce mult si bine, caci este fabricat dintr-un metal special care ii confera durabilitate. Asigura-te ca e montat ca la carte si te vei bucura de o fixare impecabila.

Si, ori de cate ori te mai confrunti cu o defectiune, nu te sfii sa ne contactezi. Avem cele mai eficiente solutii pentru tine! Piese de schimb de cea mai buna calitate asteapta sa plece catre tine. Si, ca sa previi pe viitor astfel de momente neplacute, specialistii nostri iti pot concepe un plan personalizat de intretinere pentru utilajul tau. Bucura-te de avantaje!

Surub cardan punte Manitou M50-2 - indispensabil pentru o functionare impecabila!
Masinaria ta e ca un fel de puzzle urias, si fiecare piesa, mai mare sau mai mica, are locul si rolul sau in intregul ansamblu, astfel ca si un banal surub este indispensabil pentru o functionare optima. Acest surub cardan punte Manitou M50-2 este destinat fixarii bridei cardanului. Asigura-te ca folosesti suruburi potrivite necesitatilor tale, de cea mai buna calitate, si te vei bucura din nou de performantele utilajului tau.

Te scoatem din impas!
Vrem sa facem lucrurile cat mai simple, pentru ca pretuim timpul, dar si satisfactia clientilor nostri. Specialistii nostri sunt la curent cu cele mai noi informatii din lumea utilajelor, asadar, cand ai nelamuriri sau nu reusesti sa descalcesti itele vreunei defectiuni, poti apela cu incredere la noi. Vei primi informatii pretioase, adaptate nevoilor utilajului tau, ca sa poti rezolva problemele tehice fara sa-ti mai bati capul. Contacteaza-ne! Avem grija sa n-ai griji!

Fii fara griji, caci esti asigurat, acest surub cardan punte fata pentru stivuitor Manitou M50-2 vine la pachet cu o garantie 6 luni de la data achizitiei, pentru defectele de fabricatie. Desi nu prea credem sa ai nevoie de ele, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului. Just in case!

Pentru ca timpul este pretios, ne vom misca foarte rapid si iti vom livra acest surub cardan punte Manitou M50-2 super rapid! Il primesti in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau sa solicita o oferta online. De asemenea, ai si posibilitatea de a veni si la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti prin apropiere!

Ca sa nu arunci banii pe fereastra si sa eviti dezamagirile, apeleaza pentru montaj la persoane calificate, care stiu exact ce-au de bifat pentru a-ti asigura rezultate maxime. Nu de alta, dar un montaj impropriu iti poate aduce surprize neplacute, caci poate afecta atat piesa in cauza, cat si piesele conexe, n-are rost sa risti. Daca ai nevoie de niste mesteri priceputi, ti-i trimitem noi!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura