Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan punte fata Manitou MT732

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Manitou MT732
Cod produs
C14RNOQV-AT
Out Of stock
Descriere
Chiar daca-i asa mititel, vezi bine cat te afecteza lipsa lui. Utilajul tau are nevoie de el chiar acum, iar noi sarim in ajutorul tau imediat! Acest surub cardan punte fata Manitou MT732 este o piesa de toata ispava si nu se sperie de provocari, asa mic cum il vezi. Este extrem de rezistent si de fiabil, gratie metalului special din care este confectionat. Daca-ti doresti randament maxim vreme indelungata, nu neglija nici importanta montajului. Caci de nu-i montat cu simtul raspunderii, arunci banii pe fereastra.

Hai sa te invatam cum sa-ti mentii utilajul in forma cat mai mult timp! Piesele de schimb de care ai nevoie le vei gasi la noi de fiecare data, si nu orice piese, ci unele impecabile, pe care sa te poti baza la greu. Iar de ai nevoie de indrumare, specialistii nostri sunt pregatiti sa dea curs solicitarilo tale, furnizandu-ti informatii pretioase, extrem de utile in activitatea ta. Nu mai sta pe ganduri, suna-ne!

Surub cardan punte fata Manitou MT732 - indispensabil pentru o functionare impecabila!
Toata lumea a auzit de suruburi, dar pe cat sunt de uzuale, pe atat de importanta este misiunea lor. Dai de ele peste tot, dar opreste-te putin si priveste-le de aproape. Spre exemplu, acest surub cardan punte fata Manitou MT732 este responsabil cu fixarea bridei cardanului, rolul sau este foarte important, merita atentia ta. Pune accent pe calitate si te vei bucura de rezultate excelente!

Cand dai de greu, da-ne de veste!
Pentru ca stim cat de mult conteaza sa fii bine informat si sa nu pierzi vremea cautand raspunsuri, venim in intampinarea nevoilor tale cu un serviciu de consultanta gratuita, ca sa ai acces rapid la informatiile de care ai nevoie, adaptate cerintelor utilajului tau. Avem o echipa bine pregatita pentru a-ti furniza solutii eficiente, prompte, la obiect. Fie ca te confrunti cu vreo defectiune si nu reusesti sa-i descalcesti itele, fie ca vrei sa-ti pui la punct utilajul pe termen lung, poti rezolva totul simplu si rapid. Contacteaza-ne!

N-ai de ce sa te stresezi! Daca are defecte de fabricatie, ti-l linlocuim, pentru ca acest surub cardan punte fata pentru incarcator telescopic Manitou MT732 vine la pachet cu o garantie 6 luni de la data achizitiei pentru astfel de probleme. Pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Promptitudinea face mult in acest domeniu. Ca sa nu pierzi timp pretios, vei primi acest surub cardan punte fata Manitou MT732 super rapid, in aproximativ 24 de ore, in orice colt al tarii te-ai afla. Suna-ne sau sa solicita o oferta online. Poti veni si la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti prin apropiere!

Oricat de calitativa ar fi piesa, daca montajul lasa de dorit, rezultatele nu vor fi cele pe care le astepti. Ba chiar poti da si de alte neplaceri. Pentru a te bucura de o functionare impecabila, lasa montajul pe mainile profesionistilor. Daca nu stii la cine sa apelezi, spune-ne si iti trimitem noi niste mesteri priceputi!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura