Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub punte spate Manitou MLT735

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Manitou MLT735
Cod produs
XVB9GQ53-AT
Out Of stock
Descriere
Chiar daca e vorba de un simplu surub, nu fa rabat la calitate - astfel vei obtine rezultatele pe care ti le doresti. Pentru a putea functiona la capacitate maxima, utilajul tau are nevoie de piese cat mai calitative si zdravene, asa cum este si acest surub punte Manitou MLT735 care ti-a atrasa atentia. Nu se sperie de provocari, caci este extrem de rezistent si de fiabil, pregatit sa infrunte solicitarea intensa vreme in delungata. Daca-i oferi si un montaj pe masura, desigur!

Ori de cate ori te confrunti cu o defectiune, te poti baza pe sprijinul nostru. Iti punem la dispozitie o gama larga de piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate destinate utilajelor, dar si suport tehnic extrem de util. Actioneaza la timp cu mijloacele potrivite si vei uita de stresul defectiunilor. Suna-ne, avem ceea ce-ti trebuie pentru a obtine performantele pe care ti le doresti!

Surub punte Manitou MLT735 - un ajutor de nadejde!
Toata lumea a auzit de suruburi, dar pe cat sunt de uzuale, pe atat de importanta este misiunea lor. Dai de ele peste tot, dar opreste-te putin si priveste-le de aproape. Spre exemplu, acest surub punte Manitou MLT735 este responsabil cu fixarea bridei cardanului, rolul sau este foarte important, merita atentia ta. Pune accent pe calitate si te vei bucura de rezultate excelente!

Cand dai de greu, da-ne de veste!
Pentru ca stim cat de mult conteaza sa fii bine informat si sa nu pierzi vremea cautand raspunsuri, venim in intampinarea nevoilor tale cu un serviciu de consultanta gratuita, ca sa ai acces rapid la informatiile de care ai nevoie, adaptate cerintelor utilajului tau. Avem o echipa bine pregatita pentru a-ti furniza solutii eficiente, prompte, la obiect. Fie ca te confrunti cu vreo defectiune si nu reusesti sa-i descalcesti itele, fie ca vrei sa-ti pui la punct utilajul pe termen lung, poti rezolva totul simplu si rapid. Contacteaza-ne!

N-ai de ce sa te stresezi! Daca are defecte de fabricatie, ti-l linlocuim, pentru ca acest surub punte spate pentru incarcator telescopic Manitou MLT735 vine la pachet cu o garantie 6 luni de la data achizitiei pentru astfel de probleme. Pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Promptitudinea face mult in acest domeniu. Ca sa nu pierzi timp pretios, vei primi acest surub punte Manitou MLT735 super rapid, in aproximativ 24 de ore, in orice colt al tarii te-ai afla. Suna-ne sau sa solicita o oferta online. Poti veni si la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti prin apropiere!

Oricat de calitativa ar fi piesa, daca montajul lasa de dorit, rezultatele nu vor fi cele pe care le astepti. Ba chiar poti da si de alte neplaceri. Pentru a te bucura de o functionare impecabila, lasa montajul pe mainile profesionistilor. Daca nu stii la cine sa apelezi, spune-ne si iti trimitem noi niste mesteri priceputi!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura