Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan excavator Komatsu PW75

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu PW75
Cod produs
VZFJOG16-AT
Out Of stock
Descriere
De suruburi a auzit toata lumea, dar nu trebuie sa le privesti superficial. Au si ele pretentii, dar si individualitate. N-or sa vrea sa se aseze decat la locul lor prestabilit. Iar de vrei sa scapi de grija inlocuirii lor frecvente, te sfatuim sa alegi unele cat mai zdravene, de cea mai buna calitate, asa cum este si acest surub cardan Komatsu PW75 care ti-a atras atentia. O piesa de cursa lunga, fiabila si extrem de rezistenta, care iti va oferi cele mai bune rezultate daca beneficiaza de un montaj corect. Este perfect compatibil si cu modelul Komatsu PW75-2.

Ori de cate ori constati vreo defectiune, suntem aici si-ti oferim ajutorul de care ai nevoie pentru a depasi obstacolul. Piese de schimb alese pe spranceana pentru randament maxim si eficienta vreme indelungata. Ba chiar te putem invata cum sa previi pe viitor momentele neplacute, caci o intretinere impecabila te ajuta sa scapi de stresul defectiunilor. Suna-ne si vei vedea cat de simplu poate fi!

Surub cardan Komatsu PW75 - pentru o functionare impecabila!
Chiar de este vorba de un simplu surub, nu e mai putin important decat alte piese. Vezi bine ca atunci cand lipseste, treaba nu mai merge. Acest surub cardan Komatsu PW75 are misiunea de a fixa brida cardanului, asadar are un rol esential pentru buna functionare a utilajului tau. Nu fa rabat la calitate si asigura-te ca alegi piesa potrivita pentru a remedia defectiunea cu care te confrunti.

Avem grija sa n-ai griji!
Vrei nu vrei, de probleme tehnice tot te lovesti, caci nicio piesa din lumea asta nu tine la infinit. Dar cand esti tu cel care alege cand pui pauza si iti bagi utilajul in reparatii, parca altfel merge treaba. Hai sa-ti explicam cum poti sa-i oferi masinariei tale intretinerea necesara pentru a se mentine mereu in forma si a evita surprizele neplacute. Suntem aliatii tai, contacteaza-ne ori de cate ori vrei un sfat sau o lamurire. Consultanta este din partea casei, nu te costa nimic!

Daca are vreun defect de fabricatie, ti-l inlocuim, nu-ti fa griji! Acest surub cardan pentru excavator Komatsu PW75 vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor din fabrica. Documentele necesare le regasesti in interiorul coletului.

Promptitudinea este foarte importanta pentru noi,  de aceea iti vom livra acest surub cardan Komatsu PW75 in aproximativ 24 de ore, in orice colt al tarii te-ai afla. Suna-ne sau sa solicita o oferta online. Iar daca esti pe-aproape si vrei sa ne cunoastem, te asteptam la sediul nostru de langa Bucuresti!

Surubari gasesti pe toate drumurile, dar nu-ti recomandam sa te incurci cu ei. Geaba piesele sunt de calitate daca sunt montate aiurea. Apeleaza pentru montaj la un atelier autorizat, pentru a avea garantia unei functionari impecabile. De nu stii incotro s-o apuci, te punem noi in contact cu niste mesteri priceputi din zona ta.

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura